BELEDİYE OLARAK HALKIMIZIN EMRİNDEYİZ

Vatandaşların her zaman her yerde yanında olan Pınarbaşı Belediyesi, dayanışmaya, yardımlaşmaya, birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyulan bu zorlu süreçte de Pınarbaşılıları yalnız bırakmıyor.
Sosyal belediyecilik anlayışında çıtayı her gün biraz daha yükselten Pınarbaşı Belediyesi 65 yaş üstü ve kimsesiz vatandaşlara yönelik hizmetlerine ara vermeden devam ediyor.
Belediye, İlçe sınırları içerisinde ikamet eden yaşlı, bakıma muhtaç ve ihtiyaç sahibi vatandaşların her türlü ihtiyacına cevap veriyor. Pınarbaşı Belediyesi olarak 7/24 vatandaşın emrinde olduklarını kaydeden Başkan Menduh Uzunluoğlu, Vatandaşlarımızın her daim yanındayız. Yanında olmaya da devam edeceğiz. Özellikle Pandemi döneminde bize başvuran, bizden çeşitli isteklerde bulunan başta yaşlılarımız olmak üzere herkesin yardımına koşuyoruz. Onlar bizim hazinelerimizdir. Güçlü dayanışma kültürümüz ile bu süreci daha kolay atlatacağız inşallah. Biz Pınarbaşı’nda yaşayan herkesin her zaman emrindeyiz ve her zaman olduğu gibi bu zorlu süreçte de görevimizin başında, vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz dedi.