DİKKAT ÇEKEN TEPKİ: BACIM ALIŞIRSIN

AK Parti eski Milletvekili Pelin Gündeş Bakır, paylaşımında, “Bacım alışırsın. Bu ne ki? Sen bana Kayseri’de 4 yıl boyunca yapılanları yaşasan demek oturup hüngür hüngür ağlayacaksın! Sana yine koltuk vermişler” diyerek bazı tartışmaların da fitilini ateşlemiş oldu. 
Avrupa Birliği (AB) Komisyonu Başkanı Ursula Von Der Leyen ve AB Konsey Başkanı Charles Michel’in, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Ankara'daki görüşmesinde dikkat çeken anlar yaşanmıştı. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleşen görüşmede; Külliye'deki salona önce giren AB Konseyi Başkanı Charles Michel, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yanındaki koltuğa oturunca protokolde eşit statüde olan AB Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen bir süre ayakta kaldı, daha sonra Türkiye Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun karşısındaki kanepeye oturdu. Leyen'in ayakta kaldığı anlardaki şaşkınlığı ise kameralara yansıdı.
“KOLTUKTAN KALDIRIRLARDIR ”
AK Parti Kayseri eski Milletvekili Prof Dr Pelin Gündeş Bakır kanepe krizi ile ilgili sosyal medyadan ilginç bir paylaşımda bulundu. Bakır, “Bacım alışırsın. Bu ne ki? Sen bana Kayseri’de 4 yıl boyunca yapılanları yaşasan demek oturup hüngür hüngür ağlayacaksın! Beni oturduğum koltuktan erkeklere yer vermem için kaldırmaya kalkarlardı! “Oraya erkek milletvekiller oturacak” derlerdi. Sana yine koltuk vermişler.” İfadelerini paylaştı. Bakır’ın bu paylaşımı siyaset kulislerinde nasıl bir tepki göreceği de merak konusu olmaya başladı.

 



Diğer Fotoğraflar