DOÇ. DR. ALTIPTOP: GEREKİRSE ERTELEYEBİLİRİZ

Kayseri Devlet Hastanesi Başhekimi doç. Dr. İsmail Altıntop, uyarılarda bulunarak, pandemi sürecinde çok acil durumlar dışında ertelenebilir sağlık hizmetlerini gerekirse ertelenebileceğini ifade etti.

Doç. Dr. İsmail Altıntop, sağlık çalışanlarının büyük bir özveri içinde görevlerini yerine getirdiklerini belirterek, şu uyarılarda bulundu;

“Koronavirüs ile bir yılı aşkın bir süredir mücadele ediyoruz.

Kolay değil! Tüm personelimize güler yüzlü karşılamalarından dolayı teşekkürler. Hepsi görev bilincinde, görevlerine ve pandemi ile mücadeleye devam etmekteler. Sabırlı,

Anlayışlı, Güler yüzlü, Birbirimizi anlamaya her zaman olduğundan çok daha fazla ihtiyacımız var. İmkanlarımız var. Uzun ve yorucu süreçte her zaman karşılıklı desteğe ihtiyacımız var. Birçok arkadaşımız ağır şekilde koronavirüs geçirdiği halde çalışmaya devam ediyor. Bu anlamlı destek asla unutulmayacaktır. Çok acil durumlar dışında, ertelenebilir sağlık hizmetlerimizi gerekirse ertelemeliyiz. Sadece pandemiye odaklanmadan varsa kronik hastalıklarımızı da ihmal etmemeliyiz. Yaşlı büyüklerimizi dikkatle takip etmeliyiz.

Aşı sonrası, aşı yapılan yaş gruplarında bariz azalma bize umut vermektedir. Lütfen aşı olmayı ihmal etmeyiniz. (Sıranız geldiğinde) Ancak!! Hep birlikte mücadele ederek ve kurallara uyarak bu illeti yenebiliriz. Sağlıklı günler dileklerimle.”