ESNAFIN FERYADINA SESSİZ KALINMAMALIDIR

İYİ Parti Kayseri Melikgazi Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Adnan Kenanoğlu, esnafın iş olmadığından dert yandığını belirterek, “Esnaf arkadaşlarımız bugün için şükrediyorlar ama iş yokluğu, satışların olmaması, hafta sonlarının kapalı olmasından dolayı yarınları için büyük endişe yaşadıklarını ifade ettiler. Esnafın feryadına sessiz kalınmamalıdır” dedi.

İYİ Partiyi Adnan Kenanoğlu, Ramazan ayı öncesi Hunat Çarşısı esnaflarını partisinin Melikgazi İlçe Başkanı Güler Funda Dağ, ilçe yöneticileri, Kadın Kolları, ilçe gençlik kolları başkanlarıyla ziyaret ederek hatır sordular.

Kenanoğlu, ziyaretle ilgili verdiği bilgi de, “Bizleri karşılayan misafir eden Hunat Çarşısı Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Gümüşgöz beye yönetim kurulu üyelerine güler yüzlü esnaflarımıza çok teşekkür ederiz. Her yerde olduğu gibi Hunat Çarşı Esnafı da cumartesi Pazar yasaklarından, internet satışlarından. marketlerin satışa arz ettiği ürünlerin kısıtlanmamasından şikayetçiler. Mağazalarda son derece güzel ürünler raflar dolu güvenliği temizliği her şey güzel. Ama iş yok esnaf şükretse de yarından endişeliler. Tüm esnaflar kapalı iken 3 harfli marketlerin Cumartesi Pazar günleri gıda harici ürünleri satmaları haftanın açık günlerinde de müşterilerin gelmemesine neden oluyor. Biz sahadayız dertleri dinliyor dile getiriyoruz

Karar ve icraat Makamları bu haklı feryada sessiz kalmamalı” dedi.