GÖÇLERLE ÜLKEMİZ İSTİLA VE İŞGAL ALTINDADIR

İYİ Parti Kayseri Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi, Suriyelilerden sonra Afganlılarında akın akın Türkiye’ye geldiğini belirterek, “Göçlerle ülkemiz istila ve işgal altındadır” dedi.

Son günlerde Diyorbakır ve Van illeri başta olmak üzere farklı sınır kentlerinde Afganlı çok sayıda mültecinin kalabalık gruplar halinde ülkeye girmesi dikkatlerden kaçmıyor. Gelen kişi sayısının çok fazla olması ise endişelere neden oluyor. Bu konuda vatandaşın endişesini de gündeme taşıyan İYİ Partili Erhan Özhan, yaşanabilecek sıkıntıları şöyle ifade etti;
“Türkiye Cumhuriyeti başta Suriyeliler olmak üzere, şimdi de Afgan göçleriyle ciddi bir istila ve işgal altındadır. Türk Milleti tehdit altındadır. Türk Çocuklarını gelecekte zulüm, tehdit, gasp, şiddet beklemektedir. Bina kapısında problem yaşamayanlar Türkiye’yi güllük gülistanlık zannetmektedir! Biz Türk Milliyetçileri olarak dün nasıl Fetö tehlikesini görmüşsek, yüzlerce şehit vermeden önce nasıl ki açılım tehlikesini haykırmışsak bugün bu iki olaydan daha büyük bir tehdidi milletimize haykırıyoruz! Uyanın! Türkiye Türklerindir!”