KAYSERİ’YE 732 MİLYON LİRA ÖDEME YAPILMIŞ

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki ve Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, yaptıkları paylaşımda Kayseri’de hane ve kişilere sosyal koruma kalkanı çerçevesinde 732 milyon lira ödeme yapıldığı duyuruldu.

Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının sosyal koruma kalkanı çerçevesinde Kayseri için yapılan ödeme miktarı AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki tarafından paylaşıldı. Özhaseki, “Sayın Cumhurbaşkanımızın öncülüğünde başlatılan Sosyal Koruma Kalkanı ile Kayserimize 732 milyon TL’yi, ülkemiz genelinde ise vatandaşlarımıza 60 milyar TL’yi aşan bir bütçeyle destek verildi. Devletimiz ve milletimiz ile el ele bu süreci atlatacağız” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, “Ülkemiz salgın sürecinde her alanda etkili bir mücadele gösterirken “Sosyal Koruma Kalkanı” ile de tüm ülkede olduğu gibi Kayseri’de de vatandaşlarımızın destekçisi oldu. Bu zorlu süreçten 85 milyon hep birlikte çıkacak ve el birliğiyle başaracağız” ifadelerini kullandı.

Kayseri için yapılan ödeme miktarını kentin nüfusuna göre dağılım yapıldığında şehirde yaşayan herkese 525 TL düşüyor.