Kayserispor Teknik Direktörü Hamzaoğlu: Her puan çok önemlidir

Kayserispor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, ligde kalan haftalarda bütün takımlar için her bir puanın çok önemli olduğunu ifade ederek, Trabzon maçında alınan bir puanın çok anlamı olduğunu söyledi.

Hamza Hamzaoğlu, Trabzonspor maçı ile ilgili değerlendirmesinde şunları söyledi;

“Golü bulunca skoru koruma içgüdüsü devreye giriyor. Geriye yaslanıyorsunuz. Trabzon güçü ile bizi geriye yaslayacaktı. Ki biz 2. bölgede rakibi karşılayacaktık. Golü erken bulmak kötü olmadı. Kontrollü oynadık. Daha çok mücadele etmek zorunda olduğumuzu hissettik. Kaybedeceğimiz bir şey vardı ve onu korumaya çalıştık. Biraz da şanslı idik. Direkten dönen topları var. Doğan iyi toplar çıkardı. Bizimde pozisyon vardı. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Çünkü Trabzon’dan bir puan almak zordu. Onun için bir puan önemlidir. Her puan önemlidir. Ligin son haftalarına girdiğimiz süreçte. Bir puan aldık iki sıra yukarı çıktı. Rakiplere bakacağız. Bütün takımlar yarış içinde. Kimse kimseye kolay yenilmiyor. Kimse kimseyi kolay yenmiyor. Arada kazanacağımız maçlar bizi kurtarır. Kazanabilecek bir takım ve oyuncularımız var. Dar alanda becerisi olan oyuncular var. Önümüzdeki maçların bazılarını rahatlıkla kazanacağımız gibidir.

Lung ciddi bir sakatlık geçirdi. Takımla birlikte biz geldiğimizden beri çalışıyor. Doğan haftalardan beri form grafiği var yukarı doğru çıkan. Bizde ona şans verdik. İnşallah daha iyi olur ve Kayserispor ile milli takıma yararlı olur. Lung hazır ve olası bir durumda kalede görev alacaktır.”