KOOPERATİFİN 4 BİN LİRALIK KANTARINI ÇALDILAR

Kayseri’nin Melikgazi ilçesine bağlı Turan Mahallesindeki Turan Tarımsal Kalkınma Kooperatifinin kantarı çalındı. Turan Mahalle Muhtarı Hasan Soykan hırsızların hurdacılar olduğunu belirtti.

Turan Mahallesindeki kooperatif binasına sabah saatlerinde hırsızlar girdi. Sabah saat 06.00 sıralarında gerçekleşen hırsızlık olayına mahalle muhtarı fark etti. Ancak hırsızlar kaçtı. Hırsızlar kooperatife ait kantarı çaldı.

Mahalle Muhtarı Hasan Soykan, yaptığım paylaşımda, “Bugün sabah saat 06.10 sıralarında Turan Tarımsal Kalkınma Kooperatifini hurdacılar açtı. Maddi değeri yaklaşık 4 bin lira olan kantarı çaldılar. Zaman geçirmeden peşlerine düştüm ancak yakalayamadım. Jandarma olay yerinde inceleme yaparak, parmak izi ve ayak izlerini aldı. Lütfen dikkati olalım duyarlı olalım” dedi.

MAHALLE SAKİNLERİ MELİKGAZİYE TEPKİLİ

Turan Mahallesi sakinleri ise Melikgazi Belediyesine tepkili. Turan Belediyesi kapanmadan önce yerleşim alanında giriş ve çıkışlara güvenlik kameraları yerleştirildiği, ancak Turan Belediyesinin Melikgazi Belediyesine devriyle birlikte bu kameraların söküldüğünü ifade ettiler. Melikgazi Belediyesinin bu uygulaması ile köye giriş çıkışlarda hırsızlar için caydırıcı olan tedbirin ortadan kalktığını dile getiren mahalleliler, Melikgazi Belediyesinin biran önce güvenlik kameralarını tekrar takmalarını istedi.