NERGİS ELEŞTİRİLEN SÖZLERİNİ BÖYLE SAVUNDU

Kayseri'de katıldığı bir televizyon programında tepki toplayan sözlerine ilişkin açıklama yapan  AK Partili Hülya  Nergis, “Ben o yayında 20 yıl öncesini ve bugünü kıyasladım. Türkiye gerçekten her anlamda ihya oldu, güzelleşti. Yeşil alanlar çoğaldı, daha yaşanabilir, daha güzel şehirler var altyapı ve üstyapı noktasında. Bunlara değindim. 20 yıl öncesi kıyaslandığında ev sahibi olmak, araba sahibi olmak kolaylaştı. Bakıyorsunuz insanların yaşam koşulları değişti. Türkiye 20 yıl öncesinin Türkiye'si değil, çok daha farklı bir ülke. Türkiye'nin yaşam koşulları gelişti ve değişti” dedi.
MEYDAN OKUDU
Nergis şunları söyledi: “AK Parti Milletvekiliyim ve AK Parti kurulduğu günden bugüne içindeyim. Yaş itibariyle de Türkiye'nin nereden nereye geldiğinin çok iyi gözlemliyorum. Bizim iktidarın yaptıklarını geçmişle kıyaslamak yapmamız gereken bir şey. İnsanlar günlük sıkıntılarına dalıyorlar ve geçmişte ne olduğunu unutuyorlar. Gençler de bunun farkında değiller. Bunları anlatmak lazım.  Karşı taraf, muhalefet çok yıkıcı politika izliyor, gerçekleri çarpıtıyor. Durumun farkında olan bir iktidar vekili olarak yaptıklarımızı anlatmak da bizim sorumluluğumuz.  Hodri meydan diyorum. Karşı medya istediği gibi haber yapsın. Ben bundan çekinmiyorum. Araba almanın, ev almanın artık çok kolaylaştığını, 20 yılla kıyaslandığında Türkiye'nin güçlendiğini tabi ki anlatacağız. Evden çıkınca kullandığımız yollar, gittiğimiz hastaneler, yeşil alanlar, parklar her anlamda gerçekten değişiklik var. İmar ve ihya oldu Türkiye. Bunu görmek lazım”
AKP Kayseri Milletvekili Hülya Atçı Nergis yaklaşık 2 ay önce katıldığı bir televizyon programında Türkiye'de şehir standartlının yükseldiğini ve vatandaşın alım gücünün yükseldiğini belirterek, “Artık ev sahibi olmak, araba sahibi olmak hiç zor değil” ifadelerini kullanmıştı.