ZALİMİN ELİNDE AŞI VARSA SUSALIM, AŞI YOKSA BAĞIRALIM MI?

İYİ Parti Kocasinan Belediye Meclis Üyesi Erhan Özhan, İsrail’in Filistin’deki zulmüne tepki göstererek, “Kabul edilemez. Ancak Doğu Türkistan’ı unutmayalım. Oradaki zulme ses çıkarmayanlara da seslenmek istiyorum. Zalimin elinde aşı varsa susalım, aşı yoksa bağıralım mı?” dedi.

Doğu Türkistan ile Ramazan ayında Filistin’de yeniden başlayan İsrail zulmüne tepki gösteren İYİ Partili Erhan Özhan, zalimlerin yaptığı zulmün her yerde aynı olduğunu bu zulümleri ayırmanın doğru olmayacağını ifade etti. Türklere ve Müslümanlara karşı yapılan her zulme sessiz kalmayacaklarını ve en ağır tepkileri koyacaklarını hatırlatan Özhan, Çin’in Doğu Türkistan’daki zulmüne koydukları tepkinin aynısını Filistin’de zulüm yapan İsrail’e de gösterdiklerini belirtti.

Doğu Türkistan’da zulmü ses çıkarmayanlara da tepki gösteren Özhan, “4 gün önce basın toplantısı düzenleyip; “Çin’le aramızdaki hassas konuları kaşıyanlar nedeniyle aşıların gelişi aksadı” diyerek Doğu Türkistan ‘daki zulme ses çıkaranları suçlayan Sağlık Bakanı bugün “Zalimin zulmüne mani olmadıkça kimseye kurtuluş yoktur” cümlesi kuruyor! Ne kadar samimi ?! Ya aşıyı İsrail bulsaydı? Ya da şöyle soralım “Zalimin elinde aşı varsa susalım, aşı yoksa bağıralım mı?” Ne yapalım ? Ya dur şöyle diyelim; Zalimin zulmettiği Türk ise susalım! Bu daha uygun oldu değil mi Bakanım?” dedi.