7 FARKLI LEZZETTEKİ ÇİĞKÖFTE’NİN TADINA BAKTILAR google.com, pub-8443671597935438, DIRECT, f08c47fec0942fa0
Haber
12 Kasım 2021 - Cuma 13:38
 
7 FARKLI LEZZETTEKİ ÇİĞKÖFTE’NİN TADINA BAKTILAR
Ladin Mobilya Develi Bayii Ürgüplüler Ticaret yetkililerince personelin motivasyonunu artırmak, moral depolamalarını sağlamak ve davetli misafirleri ağırlamak amacıyla 04 Kasım 2021 tarihinde çiğköfte organizasyonu düzenlendi.
GÜNDEM Haberi
7 FARKLI LEZZETTEKİ ÇİĞKÖFTE’NİN TADINA BAKTILAR

Develi ilçesi Zile mahallesindeki müstakil bir bağ evinde düzenlenen çiğköfte organizasyonuna; Ladin Mobilya Satış Müdürü Hakan Karaali, Ladin Mobilya Satış Yönetmenleri Fedai Dinçer, Oğuzhan Fidan ve Mehmet Yıldırım, Ürgüplüler Dayanıklı Tüketim Mamulleri Ceo’su Mehmet Zengin, Mağaza Müdürleri Kerim Çakır, Abdullah Sert ve Ali Zengin, Ürgüplüler Ticaret Satış ve Finans Departmanı Yetkilileri Sevda Özdemir, Yasemin Fırat, İbrahim Erayata ve Kerim Çakır, Lojistik Hizmetler Sorumluları Mehmet Şahin ve Abdullah Akay katıldı. Organizasyona katılan davetliler, kuzineli sobada pişirilen patatesin ve gazeteci Mehmet Fatih Kaymaz tarafından özel yoğrulan 7 farklı lezzetteki çiğköftenin tadına baktı. 
 Çiğköfte sofrasında ekonomik gelişmeler konuşuldu. Çay ve tatlı eşliğinde gece boyunca sohbet edildi. Firma çalışanlarının moralinin artırılması için çeşitli aktiviteler yapıldı. Misafirlerin iyi şekilde ağırlanmasına özen gösterildi.  Gecenin sonunda bu aktivitenin ileri bir tarihte tekrarlanması kararlaştırılırken günün anısına çeşitli fotoğraflar çektirildi.   
 
 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: 7, FARKLI, LEZZETTEKİ, ÇİĞKÖFTE’NİN, TADINA, BAKTILAR, ,
Yorumlar
G-JQ5G2Q8WC3
Haber Yazılımı