ATATÜRK ÖĞRENCİ EVLERİ ÖNERİSİ google.com, pub-8443671597935438, DIRECT, f08c47fec0942fa0
Haber
05 Ekim 2021 - Salı 11:24
 
ATATÜRK ÖĞRENCİ EVLERİ ÖNERİSİ
Melikgazi Belediyesi Meclis Üyesi Adnan Kenanoğlu, Melikgazi Belediyesi’nin Atatürk öğrenci evleri yaparak, yurt ihtiyacını karşılayabileceğini ifade etti.
EĞİTİM Haberi
ATATÜRK ÖĞRENCİ EVLERİ ÖNERİSİ

Melikgazi Belediyesi Meclis Üyesi Adnan Kenanoğlu, Melikgazi Belediyesi’nin Atatürk öğrenci evleri yaparak, yurt ihtiyacını karşılayabileceğini ifade etti. Bu konuda öneride bulunan Kenanoğlu, “Belediyemizin kasasından kuruş dahi çıkmadan yüzde 50 kâr ortaklığı ile işletilmesi ilçemiz adına büyük bir kazanım ve hizmet olacağına inanıyorum” dedi.
Melikgazi Belediyesi’nin Ekim ayı toplantısında konuşan Meclis Üyesi Adnan Kenanoğlu, 80 bin öğrenci kapasitesi olan ve çok büyük bir bölümü şehir dışından gelen gençlerin barınma konaklama ihtiyacı bulunduğunun altını çizdi. Kenaoğlu, “Belediye Başkanlarımız Millet Vekillerimiz ve Sayın Valimiz şehrimizde yurt sorunu olmadığını kimsenin açıkta kalmadığını belirtselerde yurt ihtiyacının olduğu kaçınılmazdır. Kiralık ev fiyatlarının çok yüksek rakamlara çıkması oluşan talepten kaynaklanmaktadır” dedi.
Kenanoğlu, şunları söyledi:
“Kayserimizin 600.000 nufuslu İlçemiz Melikgazi Belediyemize Türkiyede emsali olan bu yıl tamamlanan öğrenci kabul eden ve ikincisi yapılmak üzere protokol imzalanan bir projeyi Başkanlık Makamına ve Meclisimize öneriyorum. Melikgazi Belediyemizin tahsis edebileceği bir alanda MÖGEV ( Melikgazi Öğrenci Evleri ) Ltd.Şti ve Tüzel kişi ortaklığı Belediye TİM AŞ.yönetiminde . Melikgazi Belediyesinin tüm kurallarda yetkili olduğu fiyat tarifesi dahil yatırımcı firmanın yatay mimari ile 2 katlı 500 Erkek 500 Kız öğrenci konaklayabilecekleri Melikgazi Belediyesi Atatürk Kız, Melikgazi Belediyesi Atatürk Erkek Öğrenci evleri inşa tefriş etmek son derece konforlu bir şekilde hizmet verecek ve Belediyemizin kasasından kuruş dahi çıkmadan 50 kâr ortaklığı ile işletilmesi ilçemiz adına büyük bir kazanım ve hizmet olacağına inanıyorum.”

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: ATATÜRK, ÖĞRENCİ, EVLERİ, ÖNERİSİ,
Yorumlar
G-JQ5G2Q8WC3
Haber Yazılımı