BAŞHEKİM VEKİLİ CEYLAN; “TEDAVİ GÖREN HASTALARIN ÇOĞUNLUĞU AŞI OLMAYAN İNSANLAR” google.com, pub-8443671597935438, DIRECT, f08c47fec0942fa0
Haber
29 Temmuz 2021 - Perşembe 17:24
 
BAŞHEKİM VEKİLİ CEYLAN; “TEDAVİ GÖREN HASTALARIN ÇOĞUNLUĞU AŞI OLMAYAN İNSANLAR”
Kayseri Şehir Hastanesi Başhekim Vekili Uzm. Dr. Ahmet Ceylan, Covid-19 nedeniyle Kayseri Şehir Hastanesinde tedavi gören hastaların çoğunluğunun hiç aşı olmayan veya tek doz aşı olan kişilerden oluştuğunu dile getirerek, herkesi aşı olmaya davet etti.
SAĞLIK Haberi
BAŞHEKİM VEKİLİ CEYLAN; “TEDAVİ GÖREN HASTALARIN ÇOĞUNLUĞU AŞI OLMAYAN İNSANLAR”

Ceylan konuşmasında “Bildiğiniz gibi bir buçuk yıldır tüm Dünya ile birlikte bizde pandemi ile mücadele etmekteyiz. Pandemi tüm hayatımızı kısıtlamış durumda. İlimizde de pandemi hastalarına, Covid-19 enfeksiyonuna yakalanmış vatandaşlarımıza Kayseri Şehir Hastanesi olarak hizmet vermekte, tedavi ve bakımlarını yapmaktayız. Hastanemizde yatan hastaları incelediğimiz takdirde çoğunluğunun ya hiç aşı olmamış ya da tek doz aşı olanlar olduğunu görmekteyiz. Bu durum aşının ne kadar koruyucu olduğunu net bir şekilde ortaya koymakta. Pandemiden çıkış noktamız sadece aşı olmaktan geçmekte. Aşı sosyal hayatımızı ve iş hayatımızı yeniden sürdürebilmemiz, hastalarımızın kendi hastalıkları için daha uygun şekilde tedavi olmaları adına tek çıkış kapımız. Devletimiz bize aşı olma imkanını tanımışken, herkesi aşı olmaya davet ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: BAŞHEKİM, VEKİLİ, CEYLAN;, “TEDAVİ, GÖREN, HASTALARIN, ÇOĞUNLUĞU, AŞI, OLMAYAN, İNSANLAR”,
Yorumlar
G-JQ5G2Q8WC3
Haber Yazılımı