BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR’DAN ŞAMPİYON SPORCULARA ÖDÜL google.com, pub-8443671597935438, DIRECT, f08c47fec0942fa0
Haber
18 Şubat 2022 - Cuma 17:50
 
BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR’DAN ŞAMPİYON SPORCULARA ÖDÜL
Kocasinan Belediyesi, ulusal ve uluslararası düzeyde başarı elde eden sporcuları ve onları yetiştiren antrenörleri ödüllendirdi. 16 sporcu ve 8 antrenöre toplam 54 altın verildiği programda konuşan Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, tüm sporcularla gurur duyduklarını ve onlara yakışır salon sporlarının yapıldığı yeni bir tesis yapacaklarını söyledi. Ödül töreninde sporcularla tek tek ilgilenen Başkan Çolakbayrakdar, raketi eline alarak, masa tenisi oynadı ve sergilediği performansla göz doldurdu.
SPOR Haberi
BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR’DAN ŞAMPİYON SPORCULARA ÖDÜL

Barbaros Mahallesi’ndeki Kocasinan Belediyesi Spor Merkezi’nde düzenlenen ödül törenine; Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kocasinan Kaymakamı İlhan Abay, AK Parti Kocasinan İlçe Başkanı Hüseyin Okandan, meclis üyeleri, davetliler, sporcular ve sporcuların aileleri katıldı.

Sporcularla yakından ilgilenen Başkan Çolakbayrakdar, Kocasinan Belediyesi olarak geleceğin yıldızlarına büyük değer verdiklerini vurguladı. “Her zaman sporun ve sporcunun yanındayız” diyen Başkan Çolakbayrakdar, spor alanında her branşta sporculara destek verdiklerini belirterek, “Çocuklarımızın bu başarılarını görünce gururlanmamak elde değil. Bir yönetici olarak ortaya koymuş olduğunuz çalışmaların neticesinde bir başarı ortaya çıkmışsa mutluluk bambaşka oluyor. Belediye olarak sahada vatandaşlarımıza her alanda hizmet üretme noktasında gayret ediyoruz. Onların hayatlarını kolaylaştırmak için çalışıyoruz. Fiziki yaptığımız çalışmalardan daha önemlisi ise insana yapılan yatırımdır. Bu odağın merkezinde gençler ve çocuklar olmak üzere hizmetlerimizle herkesin hayatına dokunuyoruz. Bir yandan da spora merakı olan ve spor yapan çocuklarımızın ve gençlerimizin hayatlarına dokunuyoruz. Kayseri’nin masa tenisinde merkezi konuma gelmesinde büyük emekleri olan Bekir Yıldız’a teşekkür ediyorum. Sağolsun Bekir Abimizin ellerine emeğine sağlık. Spora büyük önem ve değer veriyoruz. Binlerce çocuğumuzu sporla buluşturabilmek için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Yeter ki çocuklarımıza sporla sahip çıkalım. Müsabakalarda elde ettiği ulusal ve uluslararası başarılarından dolayı tüm sporcularımızı tebrik ediyor, bütün çocuklarımızın gelecekleri aydınlık olsun ” ifadelerini kullandı.

Sporculara yakışır salon sporlarının yapıldığı yeni bir tesis yapacaklarını belirten Başkan Çolakbayrakdar, “Daha önce masa tenisi için özel bir tesis yapacağının sözünü vermiştim. Allah nasip ederse tesisimizin projesi hazırlandı ve arsa ile ilgili konu çözüme kavuşturuldu.  İnşallah bu yıl bahar ile birlikte ihalesini yaparak, Kayseri’mize ve Kocasinan’ımıza kazandırmış olacağız. Bütün gayretimiz, mutlu ve huzurlu bir Kocasinan inşa etmektir. Bu vesile ile genç kardeşlerimizi ve onlarla birlikte bu işe emek veren hocalarını da tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” diye konuştu.

Kocasinan Belediyesi Spor Merkezi Tesis Sorumlusu ve Boks Antrenörü Fatih Töme ise sağlıklı ve konforlu ortamlarda spor yapma imkanı tanıyan Başkan Çolakbayrakdar’a teşekkür ederek, “Her şeyden önce hedefimiz, çocuklarımızı ve gençlerimizi; milli, manevi ve ahlakı değerlere sahip gençler olarak, ülkesini ve vatanını seven ve değerlerine sahip çıkan bireyler olarak yetiştirmektir” şeklinde konuştu.

Masa Tenisi A Milli Takım Antrenörü Halil Adak da Kocasinan Belediyesi olarak masa tenisinin her kategorisinde dereceler elde ettiklerini ve masa tenisinde Kocasinan, milli takımının omurgası olduğunu söyledi.

Masa Tenisi Genç Bayan Milli Takım Antrenörü Kemal Balım ise başarıları artırarak devam ettireceklerine değinerek, spora sağladığı katkılarından dolayı Başkan Çolakbayrakdar’a teşekkür etti.

Konuşmaların ardından Başkan Çolakbayrakdar, sporcuları ve onları yetiştiren antrenörleri tebrik ederek, elde etmiş oldukları derecelere göre tam altınla ödüllendirdi.

Kocasinan Belediyesi Antrenörü ve Down Sendromlular Futsal Milli Takımı Antrenörü Uğur Arı da, 2021 yılında İtalya'da düzenlenen Down Sendromlular Futsal Avrupa şampiyonasında Avrupa şampiyonu olan Down Sendromlular Futsal Milli Takımı formasını Başkan Çolakbayrakdar’a hediye etti.

Ödül töreninin ardından Başkan Çolakbayrakdar, raketi eline alarak masa tenisi oynadı ve sergilediği performansla göz doldurdu. Sporcu Özge Yılmaz ile masa tenisi oynayan Kocasinan Kaymakamı İlhan Abay ise performansı dikkat çekti.

ÖDÜL VERİLEN SPOCULAR  VE ANTRENÖR İSE ŞU ŞEKİLDE:

ÖZGE YILMAZ(18-30 TEM.2021HIRVATİSTAN GENÇLER AVR.4.SÜ- 4 TAM ALTIN), BETÜL NUR KAHRAMAN(11-13 HAZ.SÜPER LİG 2.LİĞİ- 2 TAM ALTIN), BURÇİN MERMER(18-20 HAZ.1.LİG ŞAMPİYONU- 3 TAM ALTIN), ALTUNAY HATUNBULUT(18-20 HAZ.1.LİG ŞAPİYONU- 3 TAM ALTIN), AYŞE İZEL BİLGİÇ(18-20 HAZ.1.LİG 2.Sİ- 2 TAM ALTIN), ELİF DUMAN(11-13 HAZ.SÜPER LİG 2.Sİ- 2 TAM ALTIN), BİRSEN YERLİ(18-20 HAZ.1.LİG ŞAMP.- 3 TAM ALTIN), KENAN EREN KAHRAMAN(02-05 EKİM KÜÇÜK ERKEKLER TR.ŞAMP.- 3 TAM ALTIN), AYTEN CEREN KAHRAMAN(02-05 EKİM MİNİK KIZLAR TR.3.SÜ- 1 TAM ALTIN), NEŞE TEKİN (18-20 HAZ.1.LİG ŞAMPİYONU- 3 TAM ALTIN), MEHMET ALİ KARABOĞA (13-16 KASIM GENÇ TÜRKİYE  1.LİĞİ- 3 TAM ALTIN), YAĞMUR TAYYAR (BOKS 2-11 TEMM.YILDIZ KADINLAR AVR.5.Sİ GÜRCİSTAN- 2 TAM ALTIN), FIRAT İNAL(3-10 EYLÜL GENÇ ERKEKLER TÜR.BOKS ŞAMPİYONASI TR.3.SÜ ELAZIĞ- 1 TAM ALTIN), HİKMET GÜL TÜRKMEN(24-27 HAZ.2021 YILDIZ KADINLAR SEÇMESİ ANKARA 2.Sİ- YARIM İLE ÇEYREK ALTIN), NAZLICAN TEKEL (28 TEM.2 AĞUS.17-20 YAŞ ÜMİT BAYANLAR TÜRK.5.Sİ- YARIM İLE ÇEYREK ALTIN), ECRİN ÇETİN(03-04 HAZİRAN 2021 MİNİK BAYAN TÜRKİYE 5.Sİ- ÇEYREK ALTIN), ALİ OSMAN YÜKSEL (TEKVANDO ANTRENÖRÜ- YARIM ALTIN), SEDA İKİLER (TEKVANDO ANTRENÖRÜ- YARIM ALTIN), HALİL ADAK (MASA TENİSİ ANTRENÖRÜ- 4 TAM ALTIN), FATİH TÖME (BOKS ANTRENÖRÜ- 3 TAM ALTIN), KEMAL BALIM (MASA TENİSİ ANTRENÖRÜ- 3 TAM ALTIN), İHSAN TÖME (BOKS ANTRENÖRÜ- 2 TAM ALTIN), ABDULRAHMAN KASHOUS (M.T.ANT- 1 TAM ALTIN)VE BURAK BENK (BOKS ANTRENÖRÜ- 2 TAM ALTIN).

Kaynak: Editör:
Etiketler: BAŞKAN, ÇOLAKBAYRAKDAR’DAN, ŞAMPİYON, SPORCULARA, ÖDÜL,
Yorumlar
G-JQ5G2Q8WC3
Haber Yazılımı