BAŞKAN GÜLSOY’DAN 10 KASIM MESAJI google.com, pub-8443671597935438, DIRECT, f08c47fec0942fa0
Haber
09 Kasım 2021 - Salı 15:07
 
BAŞKAN GÜLSOY’DAN 10 KASIM MESAJI
Kayseri Ticaret Odası (KTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülsoy, 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü ve Atatürk Haftası dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
- Haberi
BAŞKAN GÜLSOY’DAN 10 KASIM MESAJI

Başkan Gülsoy, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün sonsuzluğa uğurlanışının 83. yıldönümü dolayısıyla yayımladığı mesajında şu ifadelere yer verdi:

 “Cumhuriyetimizin kurucusu, bağımsızlığımızın mimarı, ülkemizin kurtarıcısı, dünya tarihine damga vuran bir lider olarak tarihe adını altın harflerle yazdıran Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü, aramızdan ayrılışının 83. yılında, rahmet, minnet ve şükranla anıyorum. Büyük Türkiye yolunda hızla ilerleyen ülkemiz, demokratik iradesi daha çok güçlenen, her zamankinden daha fazla emniyet ve güvenle geleceğe yürüyen bir ülke olma yolunda büyük mesafeler kat etmektedir.  Milletiyle bütünleşmiş büyük devlet adamı Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün en büyük ideali, Türkiye'yi birlik ve beraberlik içinde, müreffeh bir ülke olarak muasır medeniyetler seviyesine çıkartmaktı. Kadim şehrimiz Kayseri’de, bu kutlu hedefe katkı vermeye inançla ve azimle devam edecektir. Bizlere, özgür ve bağımsız bir millet olarak yaşama onuru kazandıran Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, her zaman sevgi ve özlemle hatırlayacağız. Atamızı andığımız bu günde onun ilkeleriyle onun gösterdiği hedefe doğru, Türkiye Cumhuriyeti çatısı altında bölünmez bütünlüğünü sonsuza kadar koruma ve yüceltme azim ve kararlılığı ile aldığımız kutsal emaneti, gelecek nesillere taşıyacağız. “Hiçbir şeye ihtiyacımız yok, yalnız bir şeye ihtiyacımız vardır; çalışkan olmak.” diyen Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün sözlerine karşılık bizlerde bugün, tarihin her evresinde ihanetlere, isyanlara ve her türlü kirli oyuna rağmen birlik olmayı başarmış bir milletin mirasçıları olarak, Cumhuriyetin kazanım ve değerlerine sahip çıkmak ve onun ebediyete kadar payidar kalabilmesi için çalışmak zorundayız. Atatürk'ün ve aziz ecdadımızın emaneti olan Cumhuriyeti, demokrasiyi, milli iradeyi, millet egemenliğini canla başla korumalıyız. Bu tarihten gelen bir sorumluluğumuz, gelecek nesillere karşı en büyük ödevimizdir. Bu duygu ve düşüncelerle Türk istiklal mücadelesinin büyük önderi, Cumhuriyet’imizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, silah arkadaşlarını, vatanı uğruna canlarını feda etmiş tüm şehitlerimizi; şükranla, minnetle, saygıyla ve rahmetle anıyorum. Ruhu şad olsun.”

Kaynak: Editör:
Etiketler: BAŞKAN, GÜLSOY’DAN, 10, KASIM, MESAJI,
Yorumlar
G-JQ5G2Q8WC3
Haber Yazılımı