BAŞKAN UZUNLUOĞLU ÇOCUKLARA VERDİĞİ SÖZÜ TUTTU google.com, pub-8443671597935438, DIRECT, f08c47fec0942fa0
Haber
07 Temmuz 2021 - Çarşamba 08:55
 
BAŞKAN UZUNLUOĞLU ÇOCUKLARA VERDİĞİ SÖZÜ TUTTU
Pınarbaşı Belediye Başkanı Menduh Uzunluoğlu’ndan forma ve futbol topu talebinde bulunan Kırgeçit Mahallesindeki kur-an kursu öğrencilerinin isteği yerine geldi.
GÜNDEM Haberi
BAŞKAN UZUNLUOĞLU ÇOCUKLARA VERDİĞİ SÖZÜ TUTTU

Pınarbaşı Belediye Başkanı Menduh Uzunluoğlu’ndan forma ve futbol topu talebinde bulunan Kırgeçit Mahallesindeki kur-an kursu öğrencilerinin isteği yerine geldi. Başkan Uzunluoğlu, öğrencilere 40 adet forma ve futbol topu hediye etti. Formalarını giyen ve Başkan Menduh Uzunluoğlu’na teşekkür eden öğrencilerin mutluluğu ise görülmeye değerdi.

Pınarbaşı Belediye Başkanı Menduh Uzunluoğlu, geçtiğimiz gün yaz kur-an kursunda eğitim gören çocuklarımız benden forma ve futbol topu istedi. Çocukların bu isteğini hemen yerine getirdim. Onlara 40 adet forma ile futbol topu gönderdim. Diğer istekleri olan park konusunda da çalışmalarımıza başlayacağız. İnşallah kur-an kursu binası bahçesine çok amaçlı oyun parkımızı da kısa sürede yapacağız dedi. Başkan Uzunluoğlu, çocukları sevindirdiği için çok mutlu olduğunu da belirterek her zaman çocuklar ve gençlerle bir araya gelmeye devam edeceğiz dedi.

Kaynak: Editör:
Etiketler: BAŞKAN, UZUNLUOĞLU, ÇOCUKLARA, VERDİĞİ, SÖZÜ, TUTTU,
Yorumlar
G-JQ5G2Q8WC3
Haber Yazılımı