BAŞKAN YALÇIN’DAN ‘İŞBAŞINDAYIZ’ ÇEKİMİ google.com, pub-8443671597935438, DIRECT, f08c47fec0942fa0
Haber
19 Nisan 2021 - Pazartesi 11:17
 
BAŞKAN YALÇIN’DAN ‘İŞBAŞINDAYIZ’ ÇEKİMİ
Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, ilkbaharın gelmesiyle birlikte belediye ekiplerinin yaptığı çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Yalçın, çalışma yapan ekiplerle birlikte özçekim yaparak, “İşimizin başındayız” mesajı da verdi.
YAŞAM Haberi
BAŞKAN YALÇIN’DAN ‘İŞBAŞINDAYIZ’ ÇEKİMİ

Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, ilkbaharın gelmesiyle birlikte belediye ekiplerinin yaptığı çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Yalçın, çalışma yapan ekiplerle birlikte  özçekim yaparak, “İşimizin başındayız” mesajı da verdi.
Talas Belediye Başkanı Mustafa Başkan Yalçın, her sabah ilçede belediye ekiplerinin yaptığı çalışmalara eşlik ediyor. Çalışmaları kontrol eden Yalçın, ilkbaharın gelmesiyle birlikte ilçede temizlik yapan ekipleri ziyaret edip “Kolay gelsin” temennisinde bulundu. Yalçın, sosyal medya hesabından fotoğraflar paylaşarak, “Baharla birlikte sezon açıldı. Ekiplerimiz sulama kanallarının temizlik, bakım ve onarımını yapıyor, yolları ve kaldırımları yıkıyor.” İfadelerine yer verdi. Yalçın, ekiplerle birlikte özçekim yapmayı da ihmal etmedi. 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: BAŞKAN, YALÇIN’DAN, ‘İŞBAŞINDAYIZ’, ÇEKİMİ,
Yorumlar
G-JQ5G2Q8WC3
Haber Yazılımı