BENLİ: SALGINI AŞI İLE YENMEK MÜMKÜN google.com, pub-8443671597935438, DIRECT, f08c47fec0942fa0
Haber
01 Kasım 2021 - Pazartesi 14:22
 
BENLİ: SALGINI AŞI İLE YENMEK MÜMKÜN
İl Sağlık Müdürü Ali Ramazan Benli, “"Türkiye'nin her noktasında olduğu gibi Kayseri'de de aşıya ulaşmak çok kolay. Devletimiz, vatandaşımızın sağlığı için gece gündüz demeden çalışıyor. Bu salgını yenebilmek aşı ile mümkün” dedi.
SAĞLIK Haberi
BENLİ: SALGINI AŞI İLE YENMEK MÜMKÜN

Kayseri'de koronavirüs ile mücadele kapsamında aşı uygulamalarına devam ediliyor. Hastaneler, ASM'ler de yapılan aşıların yanında 'Randevusuz Aşı Uygulama Noktaları' da oluşturuldu. Kayseri'de bulunan herkes, bu noktalara uğrayarak aşısını randevu olmaksızın yaptırabiliyor.

İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Ali Ramazan Benli de Randevusuz Aşı Uygulama Noktalarını gezerek aşı çalışmalarını yerinde takip etti.  Benli'ye Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Ahmet Özyalçın, Başkan Yardımcısı Dr. Burhan Akın, Kocasinan İlçe Sağlık Müdürü Dr. Özlem Rabia Ulutabanca, Melikgazi İlçe Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Duygu Horoz eşlik etti.Benli, aşı uygulama noktalarında fedakarca çalışan sağlık çalışanlarına emeklerinden ve gayretlerinden dolayı teşekkür etti. Vatandaşa da aşı çağrısı yapan Sağlık Müdürü Benli, "Türkiye'nin her noktasında olduğu gibi Kayseri'de de aşıya ulaşmak çok kolay. Devletimiz, vatandaşımızın sağlığı için gece gündüz demeden çalışıyor. Bu salgını yenebilmek aşı ile mümkün. Hastanelerde yatan hastalarımızın çoğunluğunu aşısız vatandaşlarımız oluşturuyor. Bir canın bile virüs nedeniyle kaybolmasını istemeyiz. Burada aşı durumlarını sorduğumuz kişilerin nerede ise hepsinin aşılı olduğunu duymak bizleri sevindirdi. Aşısını olmamış veya sürecini tamamlamamış olanlar şehrimizdeki aşı merkezlerimize uğrayabilir ve aşılarını olabilirler" dedi. Ayrıca Benli, Cumhuriyet meydanında aşı olmamış bir  vatandaşı da   ikna edip  aşı olmasını sağladı.

Kaynak: Editör:
Etiketler: BENLİ:, SALGINI, AŞI, İLE, YENMEK, MÜMKÜN,
Yorumlar
G-JQ5G2Q8WC3
Haber Yazılımı