BENLİ: TÜM KAYSERİ’Yİ AŞILAYACAK ALTYAPI VE GÜCÜMÜZ VAR google.com, pub-8443671597935438, DIRECT, f08c47fec0942fa0
Haber
30 Temmuz 2021 - Cuma 15:40
 
BENLİ: TÜM KAYSERİ’Yİ AŞILAYACAK ALTYAPI VE GÜCÜMÜZ VAR
Aile Sağlığı Merkezlerinde yürütülen aşılama hizmetleri, İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Ali Ramazan Benli başkanlığında, sağlık yöneticileri ve Aile Hekimlerinin katılımı ile gerçekleşen online toplantıda masaya yatırıldı.
SAĞLIK Haberi
BENLİ: TÜM KAYSERİ’Yİ AŞILAYACAK ALTYAPI VE GÜCÜMÜZ VAR

Aile sağlığı merkezlerindeki aşılama oranları, vatandaşların aşıya olan ilgisi ve aşı olmak istemeyen vatandaşların yaşadığı tereddütler hakkında bilgi alışverişlerinin yapıldığı toplantı genel değerlendirmenin ardından sona erdi.
Toplantının ardından, Kayseri’deki salgının seyri ve aşılama çalışmalarına ilişkin açıklamalarda bulunan İl Sağlık Müdürü Benli; “Pandemi ile mücadelenin en önemli ayaklarından biri hiç şüphesiz birinci basamak sağlık hizmeti veren Aile Hekimlerimiz. Filyasyon çalışmaları başta olmak üzere, aşılama sürecinde, hasta takiplerinde ve temaslı takibinde kısacası pandeminin her ayağında vardılar. Destekleri bizim için gerçekten önemli. Kendilerine gösterdikleri özveriden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
PANDEMİDEN TEK ÇIKIŞ AŞI
Açıklamalarında tüm Kayseri’yi aşılayacak alt yapıya sahip olduklarına değinen Benli; Ülke genelinde olduğu gibi Kayseri’de de vaka sayılarında artış gözlemlediklerini belirterek, ”İl Sağlık Müdürlüğü olarak tüm Kayseri’yi aşılayacak altyapı ve personel gücümüz var. Devletimizin sağladığı tüm bu imkanlara rağmen kulaktan duyma bilgilerle tereddüt yaşayan ve aşı olmakta kararsız kalan vatandaşlarımız var. Aşının gücü konusunda örnek olması için güncel bir bilgi paylaşmak istiyorum. Covid-19 nedeniyle hastanelerimizde tedavi gören hastalarımızın çoğunluğu hiç aşı olmamış veya aşısı tamamlanmamış vatandaşlarımız. Hal böyle iken, kendilerinin, sevdiklerinin, şehrimizin ve ülkemizin selameti için aşı olmayan vatandaşlarımıza aşı olmaları konusundan yeniden çağrıda bulunmak istiyorum. Bu pandemiden tek çıkış noktamız aşı” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Editör:
Etiketler: BENLİ:, TÜM, KAYSERİ’Yİ, AŞILAYACAK, ALTYAPI, VE, GÜCÜMÜZ, VAR,
Yorumlar
G-JQ5G2Q8WC3
Haber Yazılımı