BENLİ: TÜRKOVAC’TA GÖNÜLLÜ SAYIMIZ ÇOK AZ google.com, pub-8443671597935438, DIRECT, f08c47fec0942fa0
Haber
26 Kasım 2021 - Cuma 10:48
 
BENLİ: TÜRKOVAC’TA GÖNÜLLÜ SAYIMIZ ÇOK AZ
İl Sağlık Müdürü Ali Ramazan Benli, "Türkovac’ta gönüllü sayımız Kayserimize göre çok az. Şehrimizin gururu Erciyes Üniversitemizin geliştirdiği aşımızı bir an önce kullanıma geçirebilmemiz için gönüllü sayımızı hızlı bir şekilde arttırmamız lazım" dedi.
SAĞLIK Haberi
BENLİ: TÜRKOVAC’TA GÖNÜLLÜ SAYIMIZ ÇOK AZ

Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri İl Başkanı Adnan İncetoprak ve yönetimi, İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Ali Ramazan Benli’yi ziyaret etti. Pandemi süreci ve aşı çalışmalarının konuşulduğu ziyarette sağlık çalışanlarının fedakarca çalışmaları da takdir edildi.
Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri İl Başkanı Adnan İncetoprak ve yönetimi, İl Sağlık Müdürümüz Doç. Dr. Ali Ramazan Benli’yi ziyaret etti. Ziyarette İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Ali Ramazan Benli, Kayseri’deki pandemi süreci, salgınla mücadele ve aşı çalışmaları hakkında MHP heyetine bilgiler verdi. İl Sağlık Müdürü Benli, pandemi döneminde virüsü tanıma imkanı bulduklarını ve bu virüsle nasıl mücadele edileceğini öğrendiklerini ifade etti. Benli,  pandemi döneminde başta valimiz Sayın Şehmus Günaydın olmak üzere, Belediyeler ve STK’ların büyük destek verdiklerini hatırlatarak onlara teşekkür etti. 
TÜRKOVAC’TA GÖNÜLLÜ SAYIMIZ ÇOK AZ
Ziyarette Türkovac aşısı içinde ayrı bir parantez açıldı.Türkovac aşısının bir an önce vücut bulmasını istediklerini söyleyen Benli, “Türkovac’ta gönüllü sayımız Kayserimize göre çok az. Şehrimizin gururu Erciyes Üniversitemizin geliştirdiği aşımızı bir an önce kullanıma geçirebilmemiz için gönüllü sayımızı hızlı bir şekilde arttırmamız lazım. Bu konuda sayın başkanım sizlerden destek bekliyoruz.” dedi.
TÜRKOVAC GÖNÜLLÜSÜ OLDU
Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Sayın Adnan İncetoprak da pandemi döneminde Kayseri’de sağlık çalışanlarının gösterdiği fedakarlığın taktire şayan olduğunu söyledi. Sayın İncetoprak, "Sizlerin de gece gündüz demeden çalıştığınızın farkındayız. Türkovac aşısı konusunda ben de gönüllüyüm, benim aşımı da yapabilirsiniz. Teşkilat olarak Yerli ve Milli aşımıza destek vermek için gereken duyuruları yapacağız.” diye konuştu. 

Kaynak: Editör:
Etiketler: BENLİ:, TÜRKOVAC’TA, GÖNÜLLÜ, SAYIMIZ, ÇOK, AZ,
Yorumlar
G-JQ5G2Q8WC3
Haber Yazılımı