BÜYÜKKILIÇ: “BİN AYDAN DAHA HAYIRLI OLAN BU GECENİN KADRİNİ BİLELİM” google.com, pub-8443671597935438, DIRECT, f08c47fec0942fa0
Haber
26 Nisan 2022 - Salı 17:06
 
BÜYÜKKILIÇ: “BİN AYDAN DAHA HAYIRLI OLAN BU GECENİN KADRİNİ BİLELİM”
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kadir Gecesi dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak, “On bir ayın sultanı Ramazan’ın içerisindeki bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi’nde günahlarımızdan arınmayı ve bu gecenin kadrini bilmemizi temenni ediyorum” dedi.
GÜNDEM Haberi
BÜYÜKKILIÇ: “BİN AYDAN DAHA HAYIRLI OLAN BU GECENİN KADRİNİ BİLELİM”

Mesajında, tüm Müslümanların Kadir Gecesi’ni tebrik eden Başkan Büyükkılıç, oruç ve sabır ile geçen Ramazan’ın sonunda, yapılan ibadetlerin ve gösterilen emeklerin adeta Kadir Gecesi ve bayram ile taçlandığını ifade ederek, şunları dile getirdi:
“Oruç ve sabır ile geçen huzur ve arınma süreci olan Ramazan’ın sonunda adeta bu günleri taçlandıran Kadir Gecesi ve bayramımıza kavuşuyoruz. Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennem azabından kurtuluş olarak nitelendirilen Ramazan’ın sonunda Kur’an-ı Kerim’in indirilmeye başlamasını ifade eden Kadir Gecesi, bizlere kulluğumuzu tazelemek adına önemli bir fırsat verirken, günahlarımızdan arınma noktasında da büyük bir imkân tanımaktadır. Oruç ve sabır ile geçen mübarek günlerin bir bakıma meyvesini aldığımız Kadir Gecemiz, Ramazan’ın sonunda bu mübarek ayı taçlandırarak bizlere ulaşmaktadır. O sebeple Kadir Gecemizin kadrini, kıymetini bilelim, bu geceden mümkün olduğu kadar istifade edelim diyor bu mübarek gecede başta şehitlerimiz olmak üzere bütün geçmişlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize, şehit ve gazi yakınlarımıza ve tüm insanlığa esenlikler diliyorum.”

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: BÜYÜKKILIÇ:, “BİN, AYDAN, DAHA, HAYIRLI, OLAN, BU, GECENİN, KADRİNİ, BİLELİM”,
Yorumlar
G-JQ5G2Q8WC3
Haber Yazılımı