BÜYÜKKILIÇ’TAN “KAAN” PROJESİNE DESTEK google.com, pub-8443671597935438, DIRECT, f08c47fec0942fa0
Haber
14 Mart 2022 - Pazartesi 14:28
 
BÜYÜKKILIÇ’TAN “KAAN” PROJESİNE DESTEK
Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri Valisi Şehmus Günaydın ile birlikte Kayseri Emniyet Müdürlüğü “Genel Kolluk-Özel Güvenlik İşbirliği ve Entegrasyon Uygulaması (Kaan)” Geliştirme Eğitimleri Programı’na katıldı.
GÜNDEM Haberi
BÜYÜKKILIÇ’TAN “KAAN” PROJESİNE DESTEK

İl Kültür Turizm Müdürlüğü Konferans Salonu’nda gerçekleşen programa Başkan Büyükkılıç’ın yanı sıra Kayseri Valisi Şehmus Günaydın, Cumhuriyet Başsavcısı Abdulkadir Akın, Kayseri İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk, Kayseri İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Yüksel Yiğit ve emniyet mensupları ile özel güvenlik personeli katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan programda konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, “Böyle önemli ve anlamlı çalışmadan dolayı hem teşekkür ediyorum, hem de sağlıklı, huzurlu bir şekilde tamamlanmasını temenni ediyorum. Güvenli bir ülke ve bunun içerisinde en güvenli şehirlerden birisi de Kayseri. Bunu sağlayan sizlere, kurum ve kuruluşlarımıza Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı olarak ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Büyükkılıç, yakın zamanda Şanlıurfa’da şehit olan Polis Memuru Cemal Bozkurt ve Komiser Yardımcısı Abdullah Yasir Birinci’ye baş sağlığı dileyerek, “Tüm emniyet mensubu şehitlerimize, tüm güvenlik güçlerimizin şehitlerine Allah’tan rahmet dilerken, gazilerimize de ölenlerine yine Allah’tan rahmet diliyor, hayatta olanlara sağlıklı, hayırlı, huzurlu ömürler temenni ediyorum” diye konuştu.

“TÜM POLİS TEŞKİLATINA TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Kayseri’de emniyet ile belediye işbirliği ve dayanışmasına vurgu yapan Büyükkılıç, şöyle konuştu:

“Kayseri’mizde emniyetimiz ile işbirliğimizi en üst düzeye getirme odaklı olarak adeta kendimizin bir parçası olarak algılayıp, ne istenilirse hiçbirisine kayıtsız şartsız ‘hayır’ demeden yol almanın çaresine bakıyoruz. Melikgazi’mizde, Kocasinan’ımızda, Eskişehir Bağlarımızda, Gesi bölgemizde emniyetimize binalar yapıp teslim etmek suretiyle onların fiziki koşullarını insani konuma getirip, en güzel hizmetleri vermelerini sağlayacak dayanışmanın örneklerini sergiledik. Huzur şehrimiz Kayseri'de vatandaşlarımızın daha güvenli daha huzurlu yaşaması için emniyet teşkilatımız asayiş olaylarında gerçekten üst düzey ilerleme kaydetti. Toplum destekli polisinden trafiğine, organize işlerden terörle mücadeleye kadar Kayseri emniyetimizin her bir ayrı biriminde görev yapan tüm polis teşkilatına bu konuda teşekkürü borç biliyoruz.”

Koronavirüs ile mücadelede yine emniyetin en ön safta yer aldığının altını çizen Başkan Büyükkılıç, “Bu çalışmaları sadece güvenlik ve huzur bağlamında görmedik. Koronavirüs salgınına karşı yürüttüğümüz zorlu mücadelede de Emniyet teşkilatımız yine her zaman olduğu gibi en ön safta yer almıştır. Her birinize doktor başkan olarak teşekkür ediyoruz. Bu vesile ile kovid-19 salgınında hayatını kaybeden kardeşlerimizin şahsında bir kez daha salgından hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet diliyor, ailelerine baş sağlığı diliyoruz” şeklinde konuştu.

‘İNSANI YAŞAT Kİ DEVLET YAŞASIN’ KAYGISI

Başkan Büyükkılıç, Kayseri Valiliği ve kentteki kamu kurum ve kuruluşları ile uyum kültürü içerisinde birlik, beraberlik ve dayanışma içerinde çalıştıklarını vurgulayarak, “Yerel yöneticiler olarak,  16 ilçe, 1 büyükşehir olarak, Kayseri’mizin huzur ve güvenliği için gecesini gündüzüne katan Kayseri Emniyet Müdürlüğü ekiplerimize de her türlü desteği verdiğimizi, bundan şeref duyduğumuz ve görev bildiğimizi bir kez daha paylaşmak isterim. Bu duygu ve düşüncelerle, ‘Halka hizmet, Hakk’a hizmet’ anlayışı ile bizleri seven, güvenen, seçen hemşehrilerimize, tüm kurum ve kuruluşlarımızla dayanışma içerisinde, hep beraber layık olmaya çalışıyoruz. ‘İnsanı yaşat ki devlet yaşasın’ kaygısı ile hareket eden kurum, kuruluş ve teşkilatlarımıza başarılar ve çalışmalarında kolaylıklar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Kayseri Valisi Şehmus Günaydın da huzur ve güvenin olduğu yerde üretim ve istihdam olduğunu ve bunu sağlamak için işbirliği içerisinde çalışacaklarını ifade etti.

Başlatılan Kaan Projesi ile kolluk kuvvetlerinin, özel güvenliğin görev yaptığı yerlerdeki olaylara daha hızlı ve etkin müdahale etmesi amaçlanıyor.

Kaynak: Editör:
Etiketler: BÜYÜKKILIÇ’TAN, “KAAN”, PROJESİNE, DESTEK,
Yorumlar
G-JQ5G2Q8WC3
Haber Yazılımı