BÜYÜKŞEHİR’DEN KAYSERİSPOR TARAFTARINA JEST google.com, pub-8443671597935438, DIRECT, f08c47fec0942fa0
Haber
16 Şubat 2022 - Çarşamba 13:42
 
BÜYÜKŞEHİR’DEN KAYSERİSPOR TARAFTARINA JEST
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Cumartesi günü Kadir Has Stadyumu’nda oynanacak Yukatel Kayserispor-Giresunspor maçında taraftarlar için tramvay seferlerini ücretsiz yaptıklarını duyurdu.
SPOR Haberi
BÜYÜKŞEHİR’DEN KAYSERİSPOR TARAFTARINA JEST

Süper Lig’de 35 puan ile 10’uncu sırada yer alan Yukatel Kayserispor, bu hafta evinde misafir edeceği Giresunspor maçında taraftar desteğini arkasına alarak, puanını 38’e yükseltmek için mücadele edecek.
Kentin markası olan Kayserispor’a özel önem veren ve maçlarını bizzat statta izleyerek takıma destek olan Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, her zaman Kayserispor taraftarının da yanında olmaya özen gösteriyor.
Başkan Büyükkılıç, sarı kırmızılı taraftarları bu önemli maç için stada davet ederken, tramvay seferlerinin de ücretsiz olacağını duyurdu. Büyükkılıç, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, “Haydi Kayseri, puanımızı 38’e çıkaracağımız bu önemli maçta şehrimizin markası olan takımımızı yalnız bırakmayalım. Bu kapsamda 19 Şubat 2022 Cumartesi saat 16.00’da Kadir Has Stadyumu’nda oynanacak olan Yukatel Kayserispor-Giresunspor maçına gitmek isteyen taraftarlara tramvay seferlerimiz ücretsiz olacak. Passolig kart ile raylı sistem araçlarına binecek olan taraftarlardan 19 Şubat’ta saat 14.00 ile 19.45 arası ücret alınmayacak” diye konuştu.
Başkan Büyükkılıç, “Bütün hemşehrilerimi bu önemli karşılaşmada takımımızı desteklemeye davet ediyorum” dedi.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: BÜYÜKŞEHİR’DEN, KAYSERİSPOR, TARAFTARINA, JEST,
Yorumlar
G-JQ5G2Q8WC3
Haber Yazılımı