BÜYÜKŞEHİR KÜTÜPHANELERİNDE MİNİKLER DOYASIYA EĞLENDİ google.com, pub-8443671597935438, DIRECT, f08c47fec0942fa0
Haber
22 Nisan 2022 - Cuma 16:25
 
BÜYÜKŞEHİR KÜTÜPHANELERİNDE MİNİKLER DOYASIYA EĞLENDİ
Kayseri Büyükşehir Belediyesi, çocuk kütüphanelerinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında çocuklara yönelik etkinlik yaptı. Etkinlikte çocuklar, Büyükşehir Belediyesi Bando Takımı’nın seslendirdiği marşlar ve parçalarla doyasıya eğlendi.
GÜNDEM Haberi
BÜYÜKŞEHİR KÜTÜPHANELERİNDE MİNİKLER DOYASIYA EĞLENDİ

Büyükşehir Belediyesi’nin, çocuk kütüphanelerinde düzenlediği her hafta bir etkinlik bir konsept programı kapsamında haftanın teması ‘23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’ oldu. 
Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Argıncık Semt Kütüphanesi ve Beyazşehir Halk Kütüphanesi’nde, Türkiye Cumhuriyeti Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün tüm çocuklara armağan ettiği, yurdun dört bir yanında büyük bir coşkuyla kutlanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla çocuklara yönelik 23 Nisan etkinlikleri düzenlendi.
Etkinlikte Büyükşehir Belediyesi Bando takımı, marşlar ve birbirinden güzel parçalar seslendirdi. Bando takımına ellerinde Türk bayrağı ve Atatürk flamaları ile eşlik eden minikler doyasıya eğlendi. 
Etkinliği izleyen veliler ve vatandaşlar miniklere alkışlarla eşlik etti.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: BÜYÜKŞEHİR, KÜTÜPHANELERİNDE, MİNİKLER, DOYASIYA, EĞLENDİ,
Yorumlar
G-JQ5G2Q8WC3
Haber Yazılımı