CHP 98 YAŞINDA google.com, pub-8443671597935438, DIRECT, f08c47fec0942fa0
Haber
09 Eylül 2021 - Perşembe 12:29
 
CHP 98 YAŞINDA
Cumhuriyet Halk Partisi’nin 98. kuruluş yıldönümü çeşitli etkinliklerle kutlandı. Meydanda halka rozet ve parti broşürleri dağıtıldı.
SİYASET Haberi
CHP 98 YAŞINDA

Cumhuriyet Meydanındaki kutlamalara CHP Milletvekili Çetin Arık, İl Başkanı Ümit Özer, CHP Kadın Kolları Başkanı Esin Topçu Tosuner, CHP Gençlik Kolları Başkanı Eda Albayrak ile çok sayıda partili katıldı.  Kutlamalar ilk olarak Atatürk anıtına çelenk sunumu, saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başladı. Daha sonra konuşan CHP İl Başkanı Ümit Özer yaptı. Özer, konuşmasında şunları söyledi.” " "Kuruluşun ve kurtuluşun partisi, Cumhuriyet çınarı Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 98 yaşında. Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu, ülkemizin bağımsızlığına, cumhuriyete, demokrasiye kavuşmasında öncülük görevi üstlenen Cumhuriyet Halk Partisi, tarihinden aldığı güçle yoluna devam ediyor. Bugün 98. kuruluş yıl dönümü nedeniyle Cumhuriyet Meydanı'nda partililerimizle bir araya geldik. Atamızı ve bu ülkenin bu günlere gelmesinde emeği geçen tüm kahramanları andık..."” 
CHP İl Başkanı Ümit Özer'in konuşmasının ardından etkinlik açılan stant önünde devam etti. İl Başkanı Ümit Özer ile Milletvekili Çetin Arık, burada vatandaşlara parti rozeti ile CHP’yi anlatan broşürler dağıttı. 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: CHP, 98, YAŞINDA, ,
Yorumlar
G-JQ5G2Q8WC3
Haber Yazılımı