CHP’DEN 38 VEKİLLE KAYSERİ ÇIKARMASI google.com, pub-8443671597935438, DIRECT, f08c47fec0942fa0
Haber
10 Kasım 2021 - Çarşamba 11:16
 
CHP’DEN 38 VEKİLLE KAYSERİ ÇIKARMASI
CHP İl Başkanı Ümit Özer, 11-12 Kasım tarihleri arasında 38 milletvekilinin Kayseri’ye geleceğini açıkladı. Özer, “Esnafın, işçinin, memurun, sanayicinin, işsizin, öğrencinin, çiftçinin kısacası toplumun tüm kesimlerini yerinde dinlemek için ziyaretler gerçekleştireceğiz” dedi.
SİYASET Haberi
CHP’DEN 38 VEKİLLE KAYSERİ ÇIKARMASI

Parti binasında basın toplantısı düzenleyen CHP İl Başkanı Ümit Özer, projelerini anlatıp vatandaş ile dertleşeceklerini söyledi. Özer şunları söyledi:
“Halkın Partisi, halkla buluşmaya, kucaklaşmaya, dertleşmeye devam edecek. Genel Başkan Yardımcılarımız, Parti Meclisi üyelerimiz ve 38 Milletvekilimiz 11-12 Kasım 2021 tarihleri arasında il genelinde vatandaşlarımızı dinlemek, sıkıntıları masaya yatırmak, halkın iktidarında sorunların çözümüne yönelik projelerini anlatmak için Kayseri'ye geliyor. Esnafın, işçinin, memurun, sanayicinin, işsizin, öğrencinin, çiftçinin kısacası toplumun tüm kesimlerini yerinde dinlemek için ziyaretler gerçekleştireceğiz. Sadece saraydan bakıp ve sadece saraya bakanların yıllardır görmediği, görmek istemediği, çözemediği, her geçen gün çığ gibi büyüttüğü sorunların çözümü için projelerimizi anlatıp, vatandaşımıza dertleşeceğiz. Halkımıza AKP'nin oluşturmak istediği korku ve baskı iklimine karşı umutsuzluk yok, umut var diyeceğiz. Halkın partisi var, halkın vekiller var diyeceğiz. Herkes için CHP var diyeceğiz.  Bu düzenin artık gideri yok.  Koltuk sevdası, ballı ve pudralı işleriyle ülkenin kaynaklarını heba eden, saraylarda sefa süren, vatandaşı yoksulluğa terk eden AKP'nin, yalan ve talan düzeni bitiyor. Geliyor gelmekte olan. Hep birlikte halkın iktidarını kuracağız. Hep birlikte üreten, hep birlikte büyüyen, paylaşan, huzur dolu, sevgi dolu, adaletin olduğu özlenen Türkiye hedefine kavuşacağız..”

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: CHP’DEN, 38, VEKİLLE, KAYSERİ, ÇIKARMASI,
Yorumlar
G-JQ5G2Q8WC3
Haber Yazılımı