CUMHURİYET KONSERİNDE KAYSERİLİLER, CECELİ İLE COŞTU google.com, pub-8443671597935438, DIRECT, f08c47fec0942fa0
Haber
29 Ekim 2021 - Cuma 11:22
 
CUMHURİYET KONSERİNDE KAYSERİLİLER, CECELİ İLE COŞTU
Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında binlerce Kayserili, Mustafa Ceceli Halk Konseri ile buluştu. Konsere katılan ve gençlere seslenen Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, “Genç dostu bir şehir olarak, gençlerimiz için varız. Daha nice 98’li yıllara” dedi. Büyükkılıç ayrıca sanatçı Ceceli’ye elleriyle pastırma ikram etti.
GÜNDEM Haberi
CUMHURİYET KONSERİNDE KAYSERİLİLER, CECELİ İLE COŞTU

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan Cumhuriyet Bayramı kutlama etkinlikleri kapsamında sanatçı Mustafa Ceceli, Kayserililere muhteşem bir konser verdi. Türk bayraklarıyla gelen vatandaşlar da sanatçıya cep telefonlarının ışıklarıyla eşlik ederek, sevilen şarkılarına büyük bir coşkuyla eşlik etti. 
BÜYÜKKILIÇ, CECELİ’YE ELLERİYLE PASTIRMA YEDİRDİ
Konsere katılan Başkan Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, sanatçı Ceceli'ye çiçek verip, Kayseri'nin yöresel lezzeti olan pastırma ikram etti ve kendi elleriyle yedirdi. Ayrıca Büyükkılıç,  Ceceli’ye Kayserispor atkısı hediyesini takdim ederek, boynuna taktı. Sanatçı Ceceli, konserde fahri Kayserisporlu ilan edildi.
Başkan Büyükkılıç, konserde yaptığı kısa konuşmada tüm vatandaşların 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı tebrik ederek,  şunları söyledi: “Mustafa Ceceli kardeşimize hoş geldiniz diyoruz.  Sevgili gençler, Cumhuriyet Bayramınızı tebrik ederek sözlerime başlamak istiyorum. Cenabı Allah’a şükrederek sözlerime devam etmek istiyorum. Malum pandemi süreci çok şükür yavaş yavaş normalleşmeye başladı. Bugünleri özledik. Mustafa Ceceli de söylüyor ya, ‘Kayseri’yi özledim, gençleri özledim’ diyor. O zaman özlem gidermeye devam edeceksiniz. Ancak birbirimizin kıymetini, şehrimizin kıymetini, insanımızın kıymetini, bayrağımızın değerini, Cumhuriyeti’mizin değerini elbette ki tarihine bağlı, kültürüne bağlı, inancına bağlı gençlerimiz olarak, nesillerimiz olarak hep beraber bilecek miyiz?”
“GENÇ DOSTU BİR ŞEHİR OLARAK GENÇLERİMİZ İÇİN VARIZ”
Daha nice 98’inci yıllara diye vatandaşlara seslenen Büyükkılıç, “İyi ki varsınız, biz sizleri seviyoruz. Genç dostu bir şehir olarak, Kayseri olarak, gençlerimiz için varız. 5 tane üniversitesiyle, 80 bin öğrencisiyle sizler için varız. İnşallah şehrimizi daha iyi noktaya taşımak için, sizlerin duası, gayreti, bizlerin çalışmasıyla el ele, gönül gönüle diyoruz. Daha nice 98. Yıllara, Daha nice 100 yıllara diyoruz” diye konuştu.
Vatandaşlar, Türk bayraklarıyla katıldığı konserde gönüllerince eğlenip, Cumhuriyet Bayramı’nı kutladı.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: CUMHURİYET, KONSERİNDE, KAYSERİLİLER,, CECELİ, İLE, COŞTU,
Yorumlar
G-JQ5G2Q8WC3
Haber Yazılımı