DAHLİM SÖZ KONUSU DEĞİL google.com, pub-8443671597935438, DIRECT, f08c47fec0942fa0
Haber
12 Eylül 2021 - Pazar 12:01
 
DAHLİM SÖZ KONUSU DEĞİL
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, MHP Kayseri İl Başkanı Serkan Tok'un görevden alınıp yerine Adnan İncetoprak'ın atanmasını değerlendirdi. Görevden almanın genel başkanın iradesi ile olduğunu belirten Özdemir, " Dolayısıyla 'Sizin dahliniz var', 'Ahmetin dahli var' bunlar söz konusu değil. Mühim olan burada partimizin başarısıdır ve davamızın başarısıdır" dedi.
SİYASET Haberi
DAHLİM SÖZ KONUSU DEĞİL

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, Haber Müdürümüz İsmail Şahin'in hazırlayıp sunduğu 'Gündem Özel' programının canlı yayın konuğu oldu. Özdemir, canlı yayında MHP Kayseri İl Başkanı Serkan Tok'un görevden alınıp yerine Adnan İncetoprak'ın atanmasını değerlendirdi.
GENEL BAŞKANIMIZIN İRADESİ UYGUN BULUNDU
Özdemir, "Bu bir görev değişimidir. Her siyasi partide olan bir durumdur.Sayın Serkan Tok ile hem genel seçimlerde hem de yerel seçimlerde çok başarılı çalışmalar yaptık. Bugün böylesi bir karar sayın genel başkanımızın iradesi ile daha uygun bulundu. Milliyetçi Hareket Partisi kendi gündemine hakim olan bir parti. Kendi gündemi çerçevesinde hareket eden ve liderimiz bu anlamdaki iradesinin mutlak tek geçer olduğu bir siyasi parti. Dolayısıyla 'Sizin dahliniz var', 'Ahmetin dahli var' bunlar söz konusu değil." dedi.
MÜHİM OLAN DAVAMIZIN BAŞARISIDIR
Görevden alınma sürecini değerlendirmeye devam eden Özdemir, "Mühim olan burada partimizin başarısıdır ve davamızın başarısıdır. Çünkü, bizler de gelip geçiciyiz. Biz de vakti saati geldiğinde görevimizi bir başka arkadaşa devredip, partimizin ve davamızın hizmetinde çalışmaya devam edeceğiz. Burada mühim olan MHP'nin başarısını sürekli kılabilmek ve bu başarısı için mücadele etmek. Çünkü biz bu zamana kadar yetiştirildiğimiz kültür itibari ile isimlere ve şahsa dayalı bir dava anlayışımız olmadı. Mühim olan davamızın daha ileri gitmesi. MHP, Kayseri'de zaten bunu hedefliyor ve önceliyor. Dolayısıyla ortaya konan irade de bu yöndedir. Bizde devredene 'Allah razı olsun', görevi alana da 'Allah yardımcın olsun' denir." şeklinde konuştu.
ORTAYA ÇIKAN TABLO BU
Devir teslim töreninde Serkan Tok da olsaydı daha iyi olmaz mıydı? yönündeki soruya da Özdemir, "Atama noktasında böyle bir değerlendirme olabilir miydi, evet olabilirdi. Ama neticede ortaya çıkan tablo bu." dedi.
NEFSİ YAKLAŞIMLAR İÇİNDE OLAMAYIZ
Özdemir, "Serkan Tok'un İsmail Özdemir ile Baki Ersoy'un arasını açacak söylemler kullandığı" yönündeki iddialara da "Biz yetiştirildiğimiz dava anlayışı içerisinde nefsi yaklaşımlar içerisinde olamayız. Çünkü bizim için ölçü önce ülkem ve milletimizdir. Sonra partim ve sonra ben deriz. Davamız nasıl ileri gidecekse, nasıl doğru temsil edilecekse, dava arkadaşlarımızın da hak ve hukuklarını korumak suretiyle esasta partimizin kendi menfaatlerini gözetmek suretiyle atacağımız adımları atarız. Bunun haricinde başka bir şey olamaz. Bu yazılanları çizilenleri bende gördüm. Söylentiler benim de kulağıma geldi. Ama biz hiçbirisine aldırış etmedik." diye yanıt verdi.
SEVİLİYORUZ Kİ İNSANLAR GÖRMEK İSTİYOR
Özdemir'e Kayseri'ye sık sık gelememesi de hatırlatılınca "Allah razı olsun, demek ki seviliyoruz ki insanlar görmek istiyor. Sevildiğimizi görmek de bizi mutlu ediyor. Kongre sürecine kadar 3 farklı görevi yürütüyorduk. Şehrimize karşı hem milletvekili olarak sorumluluğumuz var hem dışişleri komisyonunda sorumluluğumuz var hem de genel başkanın danışmanlığı görevimiz nedeniyle sorumluluğumuz var. Bu anlamda meşgalelemizi bu anlamda doğru pay etmemiz gerekiyordu. Şimdi de başka bir sorumluluğumuz var. Bu anlamda bu görevlerimizi yaparken buralarda da olmaya gayret ediyoruz. Tabi burada da olmamız lazım. 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: DAHLİM, SÖZ, KONUSU, DEĞİL,
Yorumlar
G-JQ5G2Q8WC3
Haber Yazılımı