DOĞAL SERPME KAHVALTI’DA MARAŞLI FARKI google.com, pub-8443671597935438, DIRECT, f08c47fec0942fa0
Haber
03 Aralık 2021 - Cuma 10:44
 
DOĞAL SERPME KAHVALTI’DA MARAŞLI FARKI
Maraşlı Et Lokantası, Tavlusun Mahallesi Gaffar Okan Bulvarı Total akaryakıt istasyonu yanındaki hizmet noktasında; lezzetli ev yemekleri, ızgara çeşitleri, Kahramanmaraş usulü kelle paça ve çorbaları, pideleri ve doğal ürünlerden oluşan serpme kahvaltısı ile Kayseri’de iddialı mekan olduğunu gösterdi.
GÜNDEM Haberi
DOĞAL SERPME KAHVALTI’DA MARAŞLI FARKI

DOĞAL ÜRÜNLERE CİDDİ TALEP VAR 
Özellikle pandemi sürecinde insanların doğal ürünlere karşı ciddi bir talebiyle karşılaştıklarını ifade eden Maraşlı Et Lokantası İşletme Sahibi Cuma Maraşlı; organik bal, kaymak, pekmez, kuşburnu marmelatı, yumurta, tereyağı, peynir, el sıkması mantı ve sucuk gibi Pınarbaşı ve Göksun’da annelerimizin yaptığı doğal ürünlerden oluşan serpme kahvaltı sofrasının sıcak pide eşliğinde servis edildiğini vurguladı.  
 EĞİTİMCİ USTALAR ÇALIŞIYOR 
Maraşlı Et Lokantası; çorba, sulu yemek ve ızgara ustası “Jet Mehmet ” lakaplı Mehmet Orhan, sektöre kazandırdığı kalfa ve ustaları ile tanınıyor. Bugüne kadar 50’ye yakın usta ve kalfa yetiştirdiğini kaydeden Mehmet Orhan; çorba, ızgara, sacda sucuk-kavurma, pastırmalı melemen ve sulu yemek çeşitleriyle mekanın spesiyal lezzetlerini hazırlıyor.  
İşletme Müdürü İsmail Koç ve Salon Şefi Ozan Akpınar, tecrübelerini misafirlerine sergilemekten geri kalmazken fırın ve pide ustası Mehmet Çukuroğlu ise kıymalı, kuşbaşılı, kaşarlı pide çeşitleri, lavaş ve güveç köz ile en lezzetli pideleri misafirlerinin beğenisine sunuyor. 
 Maraşlı Et Lokantası İşletme Sahibi Cuma Maraşlı, mevcut adreslerinde 6., sektörde ise 16. hizmet yılını geride bıraktıklarını vurguladı. Maraşlı Et Lokantası, kapalı alanda 250, teras alanında 100 olmak üzere 350 kişilik hizmet kapasitesine sahip bulunuyor.  

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: DOĞAL, SERPME, KAHVALTI’DA, MARAŞLI, FARKI, ,
Yorumlar
G-JQ5G2Q8WC3
Haber Yazılımı