DOKTOR BAŞKANIN REFAKATİNDE AŞI OLDU google.com, pub-8443671597935438, DIRECT, f08c47fec0942fa0
Haber
17 Ağustos 2021 - Salı 13:01
 
DOKTOR BAŞKANIN REFAKATİNDE AŞI OLDU
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, “Kayseri’ye Mavi Yakışır” sloganıyla yaptığı farkındalık çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Her fırsatta aşı çağrısı yapan ve son olarak 65 yaşındaki Bekir Gürlek’i ikna ederek aşı olmasını sağlayan Başkan Büyükkılıç, toplumun tüm kesimlerinin aşı konusunda ortak paydada buluşması gerektiğine işaret ederek, “Koronavirüs illetini yenmemizin tek yolu aşı” dedi.
SAĞLIK Haberi
DOKTOR BAŞKANIN REFAKATİNDE AŞI OLDU

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, “Kayseri’ye Mavi Yakışır” sloganıyla yaptığı farkındalık çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.  Her fırsatta aşı çağrısı yapan ve son olarak 65 yaşındaki Bekir Gürlek’i ikna ederek aşı olmasını sağlayan Başkan Büyükkılıç, toplumun tüm kesimlerinin aşı konusunda ortak paydada buluşması gerektiğine işaret ederek, “Koronavirüs illetini yenmemizin tek yolu aşı” dedi.
Doktor başkan olmanın sorumluluğu ile hareket eden Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, ilçe ziyaretlerinde de aşı ile ilgili duyarlılık çağrıları yapmaya devam ediyor.
İncesu ilçesi Kızılören Mahallesi’nde Leylüfer-Osman Hızal Aile Sağlığı Merkezi’ni ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, burada korona virüs ile mücadele kapsamında aşı olan vatandaşlar ile görüştü.
Bu sırada 65 yaşındaki elektrik ustası Bekir Gürlek’in aşı konusunda tereddüt yaşadığını ve henüz hiç aşı olmadığını öğrenen Başkan Büyükkılıç devreye girdi.
Başkan Büyükkılıç, vatandaşa aşı olmasına yönelik yaptığı ikna konuşmasında “Ben doktorum, ya bu aşıyı yaptıracaksın bağışıklık kazanacaksın, ya bu hastalığı geçirip, bağışıklık kazanacaksın. Bu hastalığın nerede duracağını bilmiyoruz, yoğun bakımda mı oluruz bilmiyoruz” ifadelerini kullandı. 
Başkan Büyükkılıç’ın konuşmasının ardından ikna olan Bekir Gürlek, doktor başkanın refakatinde hemşireler tarafından Kovid-19 aşısını oldu. Başkan Büyükkılıç, kendisine itibar eden Bekir Gürlek’e teşekkür ederek, aşı konusunda herkesi sorumlu davranması gerektiğine işaret etti.
Salgın ile fedakârca mücadele eden sağlık çalışanlarına kolaylıklar dileyen Başkan Büyükkılıç, toplumsal bağışıklığın kazanılması amacıyla aşı olmayan herkesi aşı olmaya davet etti.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: DOKTOR, BAŞKANIN, REFAKATİNDE, AŞI, OLDU,
Yorumlar
G-JQ5G2Q8WC3
Haber Yazılımı