ENGELLİLER HAFTASI ERCİYES HACILAR KAPIDA KUTLANDI google.com, pub-8443671597935438, DIRECT, f08c47fec0942fa0
Haber
06 Aralık 2021 - Pazartesi 11:38
 
ENGELLİLER HAFTASI ERCİYES HACILAR KAPIDA KUTLANDI
Hacılar Belediyesi ile İl Müftülüğü tarafından organize edilen etkinlikle Engelliler haftası dolayısıyla Erciyes Hacılar Kapı’da, Kuran kursu öğrencileri biraraya geldi.
GÜNDEM Haberi
ENGELLİLER HAFTASI ERCİYES HACILAR KAPIDA KUTLANDI

Melikgazi İlçe Müftülüğü Silver Kur'an kursunda öğrenim gören işitme ve görme engelli öğrenciler, Hacılar Belediyesi’nin ev sahipliğinde Erciyes Hacılar Kapı’da bir araya geldi. Hacılar Belediye Başkanı Av. Bilal Özdoğan, engellilerin sadece bir gün değil, her zaman yanlarında olduklarını söyledi.
Hacılar İlçe Müftüsü Yusuf Ay, “3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle İl Müftülüğümüzün Engelli Koordinatörlüğü tarafından koordine edilen ve Hacılar Belediyesinin ev sahipliğinde düzenlenen etkinlikle 50 öğrencimizi Erciyes’te misafir etmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Bu vesileyle bizlere destek veren kıymetli Belediye Başkanımız Bilal Özdoğan’a teşekkür ediyoruz. Bu tür programların devamını inşallah önümüzdeki dönemlerde de yapacağız” dedi.
İl müftü yardımcısı Dursun Sarı’da “Böylesine güzel bir etkinliğe ev sahipliği yapan Hacılar Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Bizler, Kayseri İl Müftülüğü engelli koordinatörlüğümüz tarafından sadece 3 Aralık'ta değil yıl boyunca bütün engelli kardeşlerimizin yanındayız. Gerek kuran kurslarımızda, gerekse Erciyes gibi mekanlarda etkinliklerimiz sürekli oluyor. Bu vesile ile emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.
 Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan’da, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle öğrencilerle bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Başkan Özdoğan şöyle konuştu, “Bugün burada sevgili yavrularımızla bir arada olmaktan çok mutluyuz. Biz aslında bir gün değil yıl boyu yavrularımızla olma gayretindeyiz. Bu vesile ile il ve ilçe müftülüğümüze katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Bugün 2600 metre yükseklikteki Hacılar Kapı’da etkinliğimizi yaptık. İnşallah bundan sonrada bu yavrularımızı süt donduran bölgesinde ağırlamak istiyoruz. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum.” dedi.
Açıklamaların ardından öğrenciler ve aileleri gondola binerek 2600 metre yüksekliğe çıkıp hatıra fotoğrafı çekme imkanı buldular. 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: ENGELLİLER, HAFTASI, ERCİYES, HACILAR, KAPIDA, KUTLANDI,
Yorumlar
G-JQ5G2Q8WC3
Haber Yazılımı