Erciyes Anadolu Holding Uygulama Merkezinde çalışmalar sürüyor google.com, pub-8443671597935438, DIRECT, f08c47fec0942fa0
Haber
05 Temmuz 2021 - Pazartesi 12:50
 
Erciyes Anadolu Holding Uygulama Merkezinde çalışmalar sürüyor
Erciyes Anadolu Holding CEO’su Dr. Alpaslan Baki Ertekin, Erciyes Anadolu Holding tarafından Kayseri Üniversitesi 15 Temmuz Ana Kampüsünde yaptırılan “Erciyes Anadolu Holding Mobilya-Dekorasyon Uygulama Merkezi ve Atölyeler Binası”nın inşaatını gezdi.
EKONOMİ Haberi
Erciyes Anadolu Holding Uygulama Merkezinde çalışmalar sürüyor

“Erciyes Anadolu Holding Mobilya-Dekorasyon Uygulama Merkezi ve Atölyeler Binası”nın tamamlanma aşamasına gelen inşaatını birlikte gezen Rektör Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa ile Erciyes Anadolu Holding CEO’su Dr. Alpaslan Baki Ertekin, bina hizmete girdikten sonra burada Kayseri Üniversitesi ile Erciyes Anadolu Holding arasında yapılabilecek ortak proje ve çalışmaları istişare etti.
Rektör Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, Erciyes Anadolu Holding CEO’su Dr. Alpaslan Baki Ertekin’e ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve inşaatı tamamlandığında bu modern atölyede Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu ile Mühendislik, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi’nin ilgili bölüm ve programlarında öğrenim gören öğrencilerin daha nitelikli uygulamalı ve proje odaklı öğrenim görme imkânı bulacaklarını söyledi ve Erciyes Anadolu Holding’e destek ve katkılarından dolayı da teşekkür etti.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Erciyes, Anadolu, Holding, Uygulama, Merkezinde, çalışmalar, sürüyor,
Yorumlar
G-JQ5G2Q8WC3
Haber Yazılımı