ERSOY: 6 İLÇEDE DOĞALGAZ YOK google.com, pub-8443671597935438, DIRECT, f08c47fec0942fa0
Haber
02 Kasım 2021 - Salı 18:35
 
ERSOY: 6 İLÇEDE DOĞALGAZ YOK
MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Enerji Bakanlığı Plan ve Bütçe Komisyonu toplantısında yaptığı konuşmada, Kayseri'nin 6 ilçesinde doğalgaz olmadığını söyledi.
SİYASET Haberi
ERSOY: 6 İLÇEDE DOĞALGAZ YOK

MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Enerji Bakanlığı Plan ve Bütçe Komisyonu toplantısında yaptığı konuşmada, Kayseri'nin 6 ilçesinde doğalgaz olmadığını söyledi. Bu ilçelerin dogalgaza kavuşması konusunda çalışmaların olduğunu hatırlatan Ersoy, "Bununla ilgili çalışmalar olduğunu biliyoruz ancak Bakanlığınızın tarafımıza vermiş olduğu bilgi "2022 ve 2026 yılları arasında." diye. Biz bunun bir an önce olmasını talep ediyoruz" dedi.
Milletvekili Ersoy, şunları dedi:
"Seçim bölgem olan Kayseri'mizde 16 ilçemiz var, 16 ilçemizin 10'unda doğal gaz var, 6 ilçemizde -Sarıoğlan, Akkışla, Felahiye, Özvatan, Pınarbaşı ve Sarız ilçelerimizde- henüz doğal gaz yok. Bununla ilgili çalışmalar olduğunu biliyoruz ancak Bakanlığınızın tarafımıza vermiş olduğu bilgi "2022 ve 2026 yılları arasında." diye. Biz bunun bir an önce olmasını talep ediyoruz. Özellikle Kayseri'de sahada çiftçilerimizin elektrik tarifeleriyle ilgili sıkıntıları vardır. Çiftçilerimiz girdi maliyetlerinin bu manada yüksek olduğunu söylüyorlar. Bu konuda bir çalışma yapılmasının doğru olacağını düşünüyorum. Ayrıca, sabah yapmış olduğunuz sunumda çalışmalarınızı gördüm, Türkiye Cumhuriyeti devletinin bir ferdi olarak, büyük Türk milletinin bir ferdi olarak teşekkür ediyorum."

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: ERSOY:, 6, İLÇEDE, DOĞALGAZ, YOK,
Yorumlar
G-JQ5G2Q8WC3
Haber Yazılımı