eTWİNNİNG BÖLGE TOPLANTISI BAŞLADI google.com, pub-8443671597935438, DIRECT, f08c47fec0942fa0
Haber
11 Haziran 2021 - Cuma 16:14
 
eTWİNNİNG BÖLGE TOPLANTISI BAŞLADI
Kayseri’de 11-13 Haziran tarihleri arasında ve salgın döneminde ilk kez düzenlenen eTwinning bölge toplantısına Kayseri, Adana, Sivas, Yozgat, Nevşehir, Niğde ve Kahramanmaraş illerinden 130 öğretmen katıldı.
EĞİTİM Haberi
eTWİNNİNG BÖLGE TOPLANTISI BAŞLADI

Kayseri’de  11-13 Haziran tarihleri arasında  ve salgın döneminde ilk kez düzenlenen  eTwinning bölge toplantısına Kayseri, Adana, Sivas, Yozgat, Nevşehir, Niğde ve Kahramanmaraş illerinden 130 öğretmen katıldı.  
Program açılışına, Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Daire Başkanı Mustafa Hakan Bücük,  eTwinning Türkiye Koordinatörü Mehmet Fatih Döğer, İl Milli Eğitim Müdür Vekili İlyas Yılmaz, İl Milli Eğitim Müdürü Yardımcısı Şemun Akman ve öğretmenler katıldı.
Konferansın açılış konuşmasını yapan Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Daire Başkanı Mustafa Hakan Bücük,”Tabandan tavana değişen bir yapı içerisindeyiz. Bakanlığımızın öğretmen odaklı bir vizyonu var. Sınıftaki öğretmenimizin kalitesini arttırmanın gayreti içerisindeyiz, bu artış okulu ,illi ve tüm Türkiye’yi etkiler. Türkiye’nin uzaktan eğitime verdiği cevap gerçekten nitelikliydi Dünyada en çok ziyaret edilen eğitim web sitesi EBA oldu. Vizyon 2023 de bakanlık olarak dijital EKO sistemi kurup bütün Dünya ya açılmayı amaçlamaktayız” dedi.
eTwinning Türkiye Koordinatörü Mehmet Fatih Döğer ise yaptığı konuşmasında” Salgın bizleri çok etkiledi . Salgın sürecinde gerçekten öğrencisini motive eden, iyi konuşabilen, ikna edebilen, metafor kullanabilen öğretmenler başarılı oldu.”ifadelerini kullandı.  Konferans iller tarafından açılan stantların gezilmesinin ardından Harran Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr.Ahmet Göçen’in sunumuyla devam etti.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: eTWİNNİNG, BÖLGE, TOPLANTISI, BAŞLADI,
Yorumlar
G-JQ5G2Q8WC3
Haber Yazılımı