HAGİAD 15. OLAĞAN GENEL KURULDA FATİH ERKAN GÜVEN TAZELEDİ google.com, pub-8443671597935438, DIRECT, f08c47fec0942fa0
Haber
27 Haziran 2022 - Pazartesi 12:06
 
HAGİAD 15. OLAĞAN GENEL KURULDA FATİH ERKAN GÜVEN TAZELEDİ
Kısa adı HAGİAD olan Hacılar Genç İşadamları Derneği 15. Olağan genel kurulunu yaptı. Genel kurulda mevcut Başkan Fatih Erkan güven tazeledi.
GÜNDEM Haberi
HAGİAD 15. OLAĞAN GENEL KURULDA FATİH ERKAN GÜVEN TAZELEDİ

Genel kurula Hacılar Belediye Başkanı Av. Bilal Özdoğan, Ak Parti Hacılar ilçe Başkanı Ahmet Övüç, KAYSO meclis Başkanı Abidin Özkaya, Emekli Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Necmettin Nursaçan, OSB önceki dönem Başkanı Tahir Nursaçan ve İş adamları katıldı.

Genel kurulda ilk olarak divan heyeti seçildi, divan başkanlığına Hacılar Belediye Başkanı Av. Bilal Özdoğan seçildi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından genel kurul maddelerine geçildi. Hacılar Belediye Başkanı Av. Bilal Özdoğan yapılan genel kurulun hayırlı olması temennisinde bulunarak genç iş adamlarına başarılar diledi.

Genel kurulda daha sonra gündem maddelerine geçildi. Faaliyet raporlarının okunması ve oylanmasının ardından yönetim ve denetim kurulunun ibrası gerçekleştirildi.

Genel kurulda yeni yönetim kurulu seçimi de yapıldı. Buna göre yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu; Başkan Fatih Erkan, Murat Baktır, Fatih Turan, Fazilet Kahraman, Mehmet İçingir, Hacı Osman Övüç, Hüseyin Bostancı, Ali İhsan Tekin, Dilek Çavuşoğlu, Ahmet Deveci, Buğra Pınar.

HAGİAD Başkanı Fatih Erkan genel kurulda yaptığı konuşmada “Türkiye’nin ekonomik ve sosyal gelişmesinde küresel bir oyuncu olması yolunda HAGİAD çok önemli bir görev üstlenmiştir” dedi. Erkan sözlerine şöyle devam etti.

“Genel kurulumuzun onayı ile devraldığımız bu görevi hep birlikte inşallah daha yükseğe taşıyacağız. HAGİAD bir ocak, bir okul, bir gönüllü teşekküldür. HAGİAD kuruluş felsefesi çerçevesinde Türkiye’nin kalkınmasına katkı sağlayacak ve halkının refah seviyesini yükseltecek her çalışmaya destek vermiş ve yeni dönemde de destek verecektir.”

OSB önceki dönem Başkanı Tahir Nursaçan’da yaptığı konuşmada, “HAGİAD’ın sanayicileri şehrimizin gurur kaynağı olmuştur ve bir çok başarıya imza atmıştır. Şehrin ihracat ve istihdamında HAGİAD’ın katkıları çoktur. Genel kurulun hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

KAYSO meclis Başkanı Abidin Özkaya’da yapılan genel kurulun hayırlı olması temennisinde bulunarak HAGİAD’a her zaman destek vereceklerini belirterek, “sanayide yaşanan olumsuzlukların kamuya, milli ekonomiye, şehre kayıp olarak değerlendirmek gerekir. Bu bağlamda genç sanayicilerimize destek vermeliyiz.” dedi.

Yapılan genel kurul emekli diyanet işleri başkan yardımcısı Necmettin Nursaçan’ın duasıyla son buldu.

Kaynak: Editör:
Etiketler: HAGİAD, 15., OLAĞAN, GENEL, KURULDA, FATİH, ERKAN, GÜVEN, TAZELEDİ,
Yorumlar
G-JQ5G2Q8WC3
Haber Yazılımı