HİKMET KARAMAN OYUNCULARINI UYARDI google.com, pub-8443671597935438, DIRECT, f08c47fec0942fa0
Haber
29 Eylül 2021 - Çarşamba 09:27
 
HİKMET KARAMAN OYUNCULARINI UYARDI
Kayserispor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, ligde geriden kalan 7 haftalık süreçle ilgili alınan başarıyı hatırlattı ve ekledi; “Şımarmak yok. Daha çok çalışmalıyız.”
SPOR Haberi
HİKMET KARAMAN OYUNCULARINI UYARDI

Kayserispor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, ligde geriden kalan 7 haftalık süreçle ilgili alınan başarıyı hatırlattı ve ekledi; “Şımarmak yok. Daha çok çalışmalıyız.”

Spor Toto Süper Ligi’nde bu sezon ilk maçında ligin yeni ekibine mağlup olan, sergilediği kötü futbolla da tepki toplayan Kayserispor, atılan bazı adımlar sonrasında iyi bir toparlanma süreci geçirdi. Sarı-kırmızılı takım, 7 hafta geride kalırken topladığı 11 puanla ligde sekizinci sırada yer aldı. Lig lideri Fenerbahçe 16 puana sahip ve Kayserispor ile lig lideri arasındaki puan farkı ise 5. 13 puanlı 3 takım ve 11 puanlı iki takımla birlikte ilk 8 takım arasında olan Kayserispor’un bu sezon gol bölgesinde de ciddi sorunlar yaşamaması yönetimi ve teknik heyeti sevindiriyor. Geçen sezona göre gol bölgesinde son vuruşları yapmakta zorlanan Kayserispor, ilk 7 maçta 9 gol attı. Kalesinde 7 gol gören Kayserispor, şuana kadar kalesinde en az 5 gol gören Fenerbahçe ile yapılan kıyaslamada iyi durumda.

Ligin ikinci haftasında göreve göre geldiği günden beri takımının çok çalışması gerektiğine vurgu yapan teknik patron Hikmet Karaman ise, gelecek haftalarda daha umutlu ancak daha disiplinli çalışmaları sürdürmeleri gerektiğini ifade etti.

Alınan başarılı sonuçların ardından oyuncularını sürekli uyaran Karaman, “Ligin daha başındayız. 7 hafta geride kaldı. Uzun bir maraton var. Takım olarak yapmamız gerekin çok ve disiplinli çalışmamız gerekiyor. Oyuncularım bu yönüyle istekli ve arzulular. Takımlarının başarısı için ellerinden geleni yapıyorlar. Kendilerine teşekkür ediyorum. Ancak 7 haftalık süreç bizi şımartmamalı. Şımarmak yok. Daha çok çalışmalıyız. Öğrenmeye ve çalışmaya devam etmeliyiz. Başarılı olmamız için bu şart” dedi.

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: HİKMET, KARAMAN, OYUNCULARINI, UYARDI,
Yorumlar
G-JQ5G2Q8WC3
Haber Yazılımı