İYİ PARTİLİ HASAN MERT ÇAKMAK SMA HASTASI ÇOCUKLARIN SESİ OLUYOR google.com, pub-8443671597935438, DIRECT, f08c47fec0942fa0
Haber
31 Ekim 2021 - Pazar 10:28
 
İYİ PARTİLİ HASAN MERT ÇAKMAK SMA HASTASI ÇOCUKLARIN SESİ OLUYOR
İYİ Parti Melikgazi ilçe Başkan Yardımcısı ve en genç divan üyesi Hasan Mert Çakmak, SMA hastalığıyla mücadele eden ailelerinin taleplerini iyi parti milletvekillerine iletti.
SİYASET Haberi
İYİ PARTİLİ HASAN MERT ÇAKMAK SMA HASTASI ÇOCUKLARIN SESİ OLUYOR

İYİ Parti Melikgazi ilçe Başkan Yardımcısı ve en genç divan üyesi Hasan Mert Çakmak, SMA hastalığıyla mücadele eden  ailelerinin taleplerini iyi parti milletvekillerine iletti. Çakmak konuyla ilişkin şu açiklamada bulundu: Son günlerde maalesef sma hastalığı artmış aileler ne yapacağını şaşırmış durumdadır. Bize düşen elimizden ne geliyorsa yapmaktır. Bugüne kadar 73 aile ile canlı yayın gerçekleştirdim. Her biri perişan devletten herhangi bir destek alamamanın üzüntüsü içerisindeler. Türkiye'deki kullanılan ilaçlar bu hastalığı durdurmuyor yavaşlatıyor. Bu ailelerin çocuklarını tedavi ettirebilmesi için yurt dışına gitmeleri gerekiyor. Maalesef birde şöyle bir gerçek var bu hastalığın ilacı dünyanın en pahalı ilacı 23 milyon tl tutuyor. Masraflar her akşam elimden geldiğince canlı yayınlara konuk olup destek veriyorum. Ama bu iş on binlerce insanın destek vermesiyle anca çözülür. 80'e yakın kampanyasını tamamlayan bebekler var. Vatandaşın 5-10 tl desteğiyle bitirmiş durumda öbür tarafa baktığımızda bitirenin aksine vefat eden daha fazla. Çok üzücü bir tablo ve çaresiz bir durum bende ailelerin taleplerini İYİ parti milletvekilerimize ilettim. Destekleri çabalamaları duyarlı olmalarından dolayı teşekkür ederim. Elimizden ne gelirse dün bugun yarin hep destek olacağız. Destek olmak hepimizin boynunun borcudur.umarım bu hastalığın tedavisi Türkiye'de olur ve devlet tarafından karşılanır."

Kaynak: Editör:
Etiketler: İYİ, PARTİLİ, HASAN, MERT, ÇAKMAK, SMA, HASTASI, ÇOCUKLARIN, SESİ, OLUYOR,
Yorumlar
G-JQ5G2Q8WC3
Haber Yazılımı