KAYSERİ İLE ERZURUM TİCARİ İLİŞKİLERİ GELİŞTİRECEK google.com, pub-8443671597935438, DIRECT, f08c47fec0942fa0
Haber
08 Ekim 2021 - Cuma 18:55
 
KAYSERİ İLE ERZURUM TİCARİ İLİŞKİLERİ GELİŞTİRECEK
Kayseri MÜSİAD Başkanı Mehmet Kütahneci ve Yönetim Kurulu Üyeleri Erzurum MÜSİAD Başkanlığını ziyaret ederek Erzurum'un ticareti hakkında bilgiler aldı.
EKONOMİ Haberi
KAYSERİ İLE ERZURUM TİCARİ İLİŞKİLERİ GELİŞTİRECEK

Kayseri MÜSİAD Başkanı Mehmet Kütahneci, Başkan vekili Ferhat Akmermer, Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Subaşı, Erdinç Teğmen,  Murat Cingil, İhsan Küçüktalaslı,ve üye Kemal Tekelli Erzurum MÜSİAD başkanlığını ziyaret ederek Erzurum ticareti hakkında MÜSİAD Erzurum Şube Başkanı Fuat Demir'den bilgi aldı.  
Kayseri MÜSİAD heyeti, Erzurum MÜSİAD üye firmalarına ziyaretlerde bulundular,bununla birlikte  Erzurum’un tarihi yerlerini de ziyaret ettiler.
Kayseri MÜSİAD Başkanı Mehmet Kütahneci, Kayseri ve Erzurumlu iş insanlarının hem tanışması hem de ticaretlerini geliştirmeleri açısından Erzurum’da ziyaretlerde bulunduklarını belirterek,  Erzurum Şube Başkanımız ve yönetim kurulu üyeleri bizleri çok güzel bir şekilde karşıladılar ev sahiplikleri için teşekkür ederiz. İşletmeleri gezdik üye arkadaşların ticarethanelerinde ziyaretlerde bulunduk iki şehir arasındaki ticaretleri nasıl geliştiririz sosyal ve kültürel alışverişlerimizi nasıl artırırız onları konuştuk belirli ziyaretler yaptık organize sanayimizde ihracatçılar birliğimizde ziyaretlerimizde olumlu sohbetler oldu, güzel değerlendirmeler yaptık. İnşallah iki şehir içinde hayırlı işler yapmamıza vesile olur" dedi.
Erzurum MÜSİAD Şube Başkanı Fuat Demir ise, “Kayseri Şube Başkanımız ve üyelerini şehrimizde ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Amacımız Kayseri ile Erzurum arasındaki ticari hacmi artırmak Erzurumlu işadamlarını Kayseri'ye götürmek Kayserili işadamlarını Erzurum'a getirmek suretiyle ortak bir tesis kurmak için bir plan yapıyoruz. Erzurum'daki üyelerimizin iş yerlerini gezdirdik. Doğu Anadolu İhracatçılar Birliği Bakanımız ve Organize Sanayi Başkanımızla fikir alışverişinde bulunduk önümüzdeki günlerde Kayseri'ye giderek ortak bir kanıya varacağız" dedi.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: KAYSERİ, İLE, ERZURUM, TİCARİ, İLİŞKİLERİ, GELİŞTİRECEK, , ,
Yorumlar
G-JQ5G2Q8WC3
Haber Yazılımı