KAYSERİ OSB’DE BAŞKAN İMAMOĞLU google.com, pub-8443671597935438, DIRECT, f08c47fec0942fa0
Haber
21 Ocak 2022 - Cuma 11:04
 
KAYSERİ OSB’DE BAŞKAN İMAMOĞLU
EKONOMİ Haberi
KAYSERİ OSB’DE BAŞKAN İMAMOĞLU

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi’nde yönetim kurulu yeniden şekillendi. Üç yönetim kurulu üyesinin göreve dönmelerinin ardından yönetim kurulunda görev dağılımı yapıldı ve OSB Yönetim Kurulu Başkanlığı’na Yunus İmamoğlu seçildi.

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi’nde; Yunus İmamoğlu, Şaban Andaç ve Mustafa Katırcıgil’in yönetim kuruluna geri dönmesinin ardından yönetim kurulunda değişiklikler oldu. Yeni yönetim kurulu Yunus İmamoğlu, Şaban Andaç ve Mustafa Katırcıgil’in yanı sıra Emre Erkahyaoğlu ve Murat Yibur’dan oluştu.

Kayseri OSB yönetimi ilk toplantısında görev dağılımı yaptı. Görev dağılımı sonucu Yönetim Kurulu Başkanlığını Yunus İmamoğlu, Başkanvekilliğini ise Murat Yibur üstlendi. Kayseri OSB Denetim Kurulu’nda ise Ali İstanbulluoğlu ile Levent Somtaş yer alıyor.

“SANAYİCİMİZ İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Yunus İmamoğlu, bundan önce olduğu gibi bundan sonra da sanayicilere en iyi hizmeti vermek için gayret göstereceklerini belirtti. Kayseri Organize Sanayi Bölgesi’nin Türkiye’nin örnek üretim merkezlerinden birisi olduğunu ifade eden Başkan İmamoğlu, “Yönetim Kurulu Üyelerimiz ve Bölge Müdürlüğü çalışanlarımızla birlikte daha fazla üretmek için gayret eden sanayicilerimize en iyi şekilde hizmet vermek için azami derecede çaba göstereceğiz” dedi.

Kaynak: Editör:
Etiketler: KAYSERİ, OSB’DE, BAŞKAN, İMAMOĞLU,
Yorumlar
G-JQ5G2Q8WC3
Haber Yazılımı