KAYSERİ YENİ BİR KORONAVİRÜS DALGASINI KALDIRAMAZ google.com, pub-8443671597935438, DIRECT, f08c47fec0942fa0
Haber
29 Ağustos 2021 - Pazar 15:55
 
KAYSERİ YENİ BİR KORONAVİRÜS DALGASINI KALDIRAMAZ
İYİ Parti Milletvekili Dursun Ataş, Kayseri’nin vaka sayısının en fazla arttığı iller arasında yer almasının ardından açıklama yaparak, “Söylemler Mavi, gerçekler ise ne yazık ki Kırmızı” dedi. Okulların açılmasına dikkat çeken Ataş, “Haftaya okullar açılacak. Daha fazla hareketlilik yaşanacak yetkililer tarafından yapılan çelişkili açıklamalardan dolayı vatandaşlarımız tedirgin. Vaka artış oranlarının yüksek olmasından dolayı çocuklarımız risk altında” dedi.
SİYASET Haberi
KAYSERİ YENİ BİR KORONAVİRÜS DALGASINI KALDIRAMAZ

Kayseri’de, Koronavirüs vaka sayıları artıyor. Kayseri, Sağlık Bakanının açıkladığı tabloda Türkiye genelinde vakaların en fazla arttığı üçüncü il oldu. Ortaya çıkan bu tabloya ve aynı zamanda yetkililer tarafından yapılan çelişkili açıklamalara tepki gösteren İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, “Sağlık Bakanı 2 gün önce; ‘Kayseri risk haritasında artık Mavi. İç Anadolu’da düşük risk hareketi İç Anadolu’nun kalbinden başladı!’ dedi. Bugün ise ‘Kayseri geçen haftaya göre vaka sayısı en çok artan 3. il ve Kayserililer öncesine göre daha az güvende.’ diyor. 3 gün önce Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. İlhami Çelik, Kayseri’de koronavirüsün artık gençlerde ve çocuk yaşta hastalarda da görüldüğünü bununla beraber yoğun bakım servislerine yatışların ve entübe hasta sayısının arttığını Delta Varyantı’nın ciddi seyrettiğini belirtiyor. Tabloya bakınca söylemler Mavi, gerçekler ise ne yazık ki Kırmızı! Haftaya okullar açılacak. Daha fazla hareketlilik yaşanacak Yetkililer tarafından yapılan çelişkili açıklamalardan dolayı vatandaşlarımız tedirgin Vaka artış oranlarının yüksek olmasından dolayı çocuklarımız risk altında. Kayseri’de özellikle de Delta Varyantına karşı daha ciddi önlemler almalı, alınan önlemlerin denetimi daha sıkı ve düzenli yapılmalıdır. Kayseri de yeni bir koronavirüs dalgasını kaldıramaz” diye konuştu.

VATANDAŞ KİME, NEYE İNANACAĞINI ŞAŞIRMIŞ DURUMDA

Yapılan çelişkili açıklamalar nedeniyle vatandaşın kime, neye inanacağını şaşırdığını kaydeden Milletvekili Dursun Ataş, “Herkes konuşuyor ve herkes farklı bir tablo ortaya koyuyor. Kimine göre sıkıntı yok herşey kontrol altında, kimine göre ise yoğun bakımda yatak kalmadı, normal yataklar bile pandemiye çevrildi. ” şeklinde konuştu.

Yetkilileri sorumlu davranmaya davet eden İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, vatandaşlara da seslenerek, “Lütfen aşımızı olalım, alınan önlemlere uyalım. Koronavirüsle ilgili yapılan uyarıları dikkate alalım” dedi. 

Kaynak: Editör:
Etiketler: KAYSERİ, YENİ, BİR, KORONAVİRÜS, DALGASINI, KALDIRAMAZ,
Yorumlar
G-JQ5G2Q8WC3
Haber Yazılımı