KAYSERİSPOR SCİSPORTS İLE ANLAŞMA YAPTI google.com, pub-8443671597935438, DIRECT, f08c47fec0942fa0
Haber
16 Haziran 2021 - Çarşamba 18:06
 
KAYSERİSPOR SCİSPORTS İLE ANLAŞMA YAPTI
Kayserispor Kulübü uluslararası spor analiz şirketi olan SciSports ile anlaşma yaptı.
SPOR Haberi
KAYSERİSPOR SCİSPORTS İLE ANLAŞMA YAPTI

Kayserispor Kulübü uluslararası spor analiz şirketi olan SciSports ile anlaşma yaptı.

Kayserispor yeni sezon öncesinde yeni transferlerle ilgili önemli bir değerlendirmenin sağlanacağı, analizlerin yapılacağı ve katkı sağlayacağını düşündüğü bir anlaşma yaptı. Kulüp ve şirket tarafından duyurulan anlaşma gereğinde Kayserispor Kulübünae önemli katkılar sunacağı ifade ediliyor.

Merkezi Hollanda’da bulunan SciSports tarafından şu açıklama yapıldı;

“Enschede, 16 June 2021 – Turkish Süper Lig club Kayserispor and SciSports join forces to enhance the club’s scouting, data analysis and recruitment strategy. The club’ scouting department will gain access to a wide range of innovative data-driven insights including the SciSkill Index and Performance metrics. - Enschede, 16 Haziran 2021 – Türkiye Süper Lig kulübü Kayserispor ve SciSports, kulübün keşif, veri analizi ve işe alım stratejisini geliştirmek için güçlerini birleştirdi. Kulübün keşif departmanı, SciSkill Endeksi ve Performans metrikleri dahil olmak üzere çok çeşitli yenilikçi veriye dayalı içgörülere erişim kazanacaktır.”

SCİSPORTS

SciSports, uluslararası bir spor analiz şirketi ve profesyonel futbol organizasyonları, futbolcular, medya ve eğlence için futbol veri istihbaratı sağlayıcısıdır. Avrupa Birliği, SciSports'u bir sonraki Avrupa Tekboynuzlarından biri olarak seçti ve HYPE Vakfı şirketi dünyanın en yenilikçi spor şirketi olarak seçti.

Kaynak: Editör:
Etiketler: KAYSERİSPOR, SCİSPORTS, İLE, ANLAŞMA, YAPTI,
Yorumlar
G-JQ5G2Q8WC3
Haber Yazılımı