KAYSO BAŞKANI BÜYÜKSİMİTCİ’DEN ANNELER GÜNÜ MESAJI google.com, pub-8443671597935438, DIRECT, f08c47fec0942fa0
Haber
08 Mayıs 2022 - Pazar 15:21
 
KAYSO BAŞKANI BÜYÜKSİMİTCİ’DEN ANNELER GÜNÜ MESAJI
Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Büyüksimitci, Anneler Günü ile ilgili yaptığı açıklamada; “Annelik, karşılıksız ve koşulsuz bir sevgiye dayanan, hiçbir değerle kıyaslanamayacak kadar yüce bir duygudur” dedi.
GÜNDEM Haberi
KAYSO BAŞKANI BÜYÜKSİMİTCİ’DEN ANNELER GÜNÜ MESAJI

Anneler Günü vesilesi ile bir açıklama yapan KAYSO Başkanı Büyüksimitci şu ifadelere yer verdi: “''Hayatı güzelleştiren ve anlamlı kılan en yüce duygu sevgidir. Sevgilerin de en üstün olanı şüphesiz anne sevgisidir. Onların yüreğindeki sevgi kadar, yeryüzünde daha saf ve güçlü bir şey yoktur.

Bir milletin temelini aile meydana getirdiği gibi, ailenin temelinde de esas olan annelerimizdir. Sağlıklı bir toplum için, sağlıklı çocuk ve gençlerin yetişmesi de büyük oranda annelere ve aile ortamına bağlıdır. Anneler, kendi çocuklarıyla beraber aslında toplumun da geleceğini şekillendirirler. O nedenle annelerimiz bir anlamda en büyük öğretmendir, toplumun temel direğidir. 

Bu düşüncelerle dünyanın en kutsal görevini üstlenen, varlıklarıyla hayatımıza anlam katan, başta bu vatan için evlatlarını toprağa veren şehit annelerimiz olmak üzere, bütün annelerimizin Anneler Günü`nü kutluyor, hepsine saygı, minnet ve şükranlarımı sunuyorum”

Kaynak: Editör:
Etiketler: KAYSO, BAŞKANI, BÜYÜKSİMİTCİ’DEN, ANNELER, GÜNÜ, MESAJI,
Yorumlar
G-JQ5G2Q8WC3
Haber Yazılımı