KİM BU DOLANDIRICILAR? google.com, pub-8443671597935438, DIRECT, f08c47fec0942fa0
Haber
09 Nisan 2021 - Cuma 17:38
 
KİM BU DOLANDIRICILAR?
“İhbarlar alındığını” duyuran Belediyeler ve Başkanlar vatandaşı dikkatli olmaları konusunda uyardı.
ASAYİŞ Haberi
KİM BU DOLANDIRICILAR?

Kayseri’de son günlerde Belediyeler ve Başkanların adları kullanılarak yapılmak istenen dolandırıcılık olaylarında artışın olduğu ifade edildi. Konuyla ilgili başkanların vatandaşları sık sık uyarlamaları da dikkat çekti.
Kayseri’de bazı kişileri belediyelerin ve belediye başkanlarının adlarını kullanarak dolandırıcılık faaliyeti yapıyor. Özellikle yardım başta olmak üzere bazı konularda vatandaşların kapısını çalan ve para talep eden bu kişiler konusunda belediyeler ve başkanlar, kamuoyunu uyarıyor. 
"İHBARLAR ALIYORUZ"
Konuyla ilgili olarak Melikgazi Belediyesinden yapılan açıklamada,  bu kişilerle ilgili ihbarlar alındığı ifade edildi ve şu uyarıda bulunuldu: Değerli hemşehrilerimiz! Belediyemizin ve Mustafa Palancıoğlu Başkanımızın adını kullanarak, yardım adı altında para talep eden kişiler olduğuna dair ihbar telefonları almaktayız. Lütfen itibar etmeyiniz. Diğer yandan Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın da sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşım ile vatandaşları dolandırıcılar konusunda uyardı. “Önemli duyuru! Dolandırıcılara dikkat” paylaşımı yapan Başkan Yalçın, “Talas Belediyesi yöneticilerinin isimleri kullanılarak yardım ve para talebinde bulunan kişiler olduğu yönünde ihbarlar gelmektedir. Lütfen sizi arayarak belediyemiz adına yardım talebinde bulunan bu kişilere itibar etmeyiniz. Bu kişi ve telefon numaralarını 112 nolu telefon hattına bildirin” çağrısı yaptı.

Kaynak: Editör:
Etiketler: KİM, BU, DOLANDIRICILAR?, ,
Yorumlar
G-JQ5G2Q8WC3
Haber Yazılımı