KOCASİNAN’DA CUMHURİYET BAYRAMI’NIN 98. YIL DÖNÜMÜ ANISINA ‘1923 AĞAÇ’ DİKİLDİ google.com, pub-8443671597935438, DIRECT, f08c47fec0942fa0
Haber
30 Ekim 2021 - Cumartesi 10:53
 
KOCASİNAN’DA CUMHURİYET BAYRAMI’NIN 98. YIL DÖNÜMÜ ANISINA ‘1923 AĞAÇ’ DİKİLDİ
Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kayseri Erozyonla Mücadele ve Ağaçlandırma Vakfı (KAYEMA) ile birlikte 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 98. yıl dönümü anısına 1923 adet ağacı ‘Kayseri Botanik Ormanı’nda toprakla buluşturdu. Herkesin cumhuriyet Bayramını kutlayarak söze başlayan Başkan Çolakbayrakdar, Kayseri ve Kocasinan’ı yeşillendirmeye devam edeceklerini vurguladı.
GÜNDEM Haberi
KOCASİNAN’DA CUMHURİYET BAYRAMI’NIN 98. YIL DÖNÜMÜ ANISINA ‘1923 AĞAÇ’ DİKİLDİ

Mobilya Üretim Altyapısını Güçlendirme Projesi’nin (MOBİTEK) çevresini kapsayan ‘Kayseri Botanik Ormanı’nda düzenlenen programa;  Başkan Çolakbayrakdar’ın yanı sıra Jandarma Asayiş Şube Müdürü Yarbay İsmet Demirgürelli, MHP İl Başkanı Adnan İncetoprak, KAYEMA Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Doğan,  KAYEMA Vakfı Onursal Başkanı Şevket Bahçecioğlu, Erciyes KSS Yapı Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Sarıkaya, belediye meclis üyeleri,  davetliler  ve bölge sakinleri katıldı.
Herkesin cumhuriyet Bayramını kutlayarak söze başlayan Başkan Çolakbayrakdar, “98 yıl önce başlayan ve Cumhuriyetimizin kurucusu büyük önder Mustafa Kemal Atatürk ve onun kahraman silah arkadaşlarını, bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi sonsuz minnet, şükran ve rahmetle anıyorum. Hayatta olan bütün gazilerimize sağlıklı ve huzurlu bir ömür diliyorum. Cumhuriyet Bayramı’nda ağaç dikiyoruz. Çevremizi güzelleştirmek ve daha yaşanabilir bir çevre oluşturmak için ağaç dikme çalışmalarına büyük önem veriyoruz. Ağaçlandırma çalışmalarımızı aralıksız sürdürerek, bizden sonraki kuşaklara miras olarak bırakacağız. Her yıl 100 bin fidanı fazlasıyla toprakla buluşturuyoruz. Şehrimizin her bir köşesine ormanlar oluşturuyoruz ve bunları yaparken çocuklarımızı, gençlerimizi ve hemşerilerimizi dahil ediyoruz. Ayrıca ağaç dikimi faaliyetleri yaparken geçmişlere ithafen ağaç dikiliyor. Emeği geçenlerden Allah razı olsun” ifadelerine yer verdi.
Kayseri ve Kocasinan’ı yeşillendirmeye devam edeceklerini vurgulayan Başkan Çolakbayrakdar, “Üretim alanının içerisinde olan bu bölge, ağaçlandırma çalışmaları tamamlandığında; yeşiliyle doğasıyla anlamlı bir yer olacaktır” diye konuştu.
Erciyes KSS Yapı Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Sarıkaya ise MOBİTEK Sitesi’ne Kocasinan Belediyesi ve Başkan Çolakbayrakdar’ın çok büyük bir emeği olduğuna dikkat çekerek, “Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Yeşilin önemi, büyük ve değerlidir. Bundan dolayı emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.
KAYEMA Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Doğan da Kocasinan Belediyesi’nin ağaçlandırma çalışmalarında örnek olduğunu belirterek, “ ‘Kayseri Botanik Ormanı’na destek veren Şahin sucukları iş insanları İbrahim ve Salih Fazlıoğlu ailesine, Fuat Attaroğlu ailesine ve Bahri Yalçın ailesine teşekkür ediyorum. Bu anlamlı projeyi sahiplenerek destek veren Kocasinan Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Çolakbayrakdar’a ve değerli ekibine teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum” şeklinde konuştu.
Konuşmaların ardından Başkan Çolakbayrakdar’ın protokol ile birlikte ağaçları toprakla buluşturmasıyla program sona erdi.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: KOCASİNAN’DA, CUMHURİYET, BAYRAMI’NIN, 98., YIL, DÖNÜMÜ, ANISINA, ‘1923, AĞAÇ’, DİKİLDİ,
Yorumlar
G-JQ5G2Q8WC3
Haber Yazılımı