KOCASİNAN’DA GELECEĞİN YILDIZLARI GÖRÜCÜYE ÇIKTI google.com, pub-8443671597935438, DIRECT, f08c47fec0942fa0
Haber
04 Kasım 2021 - Perşembe 14:27
 
KOCASİNAN’DA GELECEĞİN YILDIZLARI GÖRÜCÜYE ÇIKTI
Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı Projesi kapsamında Osman Zeki Yücesan Ortaokulu öğrencileri tarafından hazırlanan proje sergisinin açılışını yaptı.
GÜNDEM Haberi
KOCASİNAN’DA GELECEĞİN YILDIZLARI GÖRÜCÜYE ÇIKTI

Projede emeği geçen yönetici, öğretmen ve öğrencilere teşekkür eden Başkan Çolakbayrakdar, “Çocuklarımızın gözlerindeki ışıltı ve enerjisi, bizleri daha fazla çalışmaya sevk ediyor ve yavrularımız, geleceğimiz için büyük bir umut vadediyor” dedi.
Öğrenciler tarafından hazırlanan projelerin stantlarını gezen Başkan Çolakbayrakdar, onlardan projelerle ilgili bilgi aldı. Projede emeği geçen öğrenci ve öğretmenleri tebrik eden Başkan Çolakbayrakdar, onlara başarılar diledi.
TÜBİTAK Bilim sergisinin hayırlı olması temennisiyle sözlerine başlayan Başkan Çolakbayrakdar, “Projeye emek veren müdür ve öğretmenlerimizle çocuklarımıza teşekkür ediyorum. Allah muvaffak etsin. Çocuklarımızın gözlerindeki ışıltı ve enerjisi bizleri daha fazla çalışmaya sevk ediyor ve geleceğimiz için büyük bir umut veriyorsunuz. Aranızdan çıkacak öğretmen, doktor, sanatkar ve mühendis gibi aklına gelebilecek her meslekten yarının Türkiye’sini oluşturacak. Bu vesileyle gençlerimizi bu başarılı hazırladıkları projelerden dolayı teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum” ifadelerini kullandı.
Başkan Çolakbayrakdar, Kocasinan Belediyesi olarak her zaman eğitim ve eğitimcilerin yanında olduklarını sözlerine ekledi.
Kocasinan İlçe Milli Eğitim Müdürü Bahameddin Karaköse de Kocasinan Belediyesi’nin eğitimin her alanında yer aldığını vurgulayarak, “Okulların temizliğinden onarımına kadar her aşamasında belediyemiz destek vermektedir. Bundan dolayı Başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi.
Bilim Fuarı sergisi açılışında Başkan Çolakbayrakdar’a, Kocasinan Kaymakamı İlhan Abay, Kocasinan İlçe Milli Eğitim Müdürü Bahameddin Karaköse, Osman Zeki Yücesan Ortaokulu Müdürü Suat Koç eşlik etti.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: KOCASİNAN’DA, GELECEĞİN, YILDIZLARI, GÖRÜCÜYE, ÇIKTI,
Yorumlar
G-JQ5G2Q8WC3
Haber Yazılımı