KOCASİNAN’DA UĞUREVLER AİLE SAĞLIK MERKEZİ AÇILDI google.com, pub-8443671597935438, DIRECT, f08c47fec0942fa0
Haber
22 Ekim 2021 - Cuma 15:36
 
KOCASİNAN’DA UĞUREVLER AİLE SAĞLIK MERKEZİ AÇILDI
Kocasinan Belediyesi’nin Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında Uğurevler’ de kazandırdığı Aile Sağlık Merkezi’nin açılışı gerçekleştirildi. Açılışta konuşan Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, kentsel dönüşümle mahallenin ihtiyacı olan Aile Sağlık Merkezi kazandırdıklarını ve okulu da yeniden inşa ederek, daha modern bir okul yaptıklarını söyledi.
SAĞLIK Haberi
KOCASİNAN’DA UĞUREVLER AİLE SAĞLIK MERKEZİ AÇILDI

Başkan Çolakbayrakdar'ın ev sahipliğinde Uğurevler Mahallesi’nde düzenlenen programa; Önceki Dönem Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Emrah Karayel, Büyükşehir Belediye Başkanı  Memduh Büyükkılıç, Kocasinan Kaymakamı İlhan Abay, Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, Bünyan Belediye Başkanı Özkan Altun,  AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, MHP İl Yöneticileri, AK Parti Kocasinan İlçe Başkanı Hüseyin Okandan, kamu kurum ve kuruluşların temsilcileri, belediye meclis üyeleri,  bölge sakinleri ve davetliler katıldı.
Programın açılış konuşmasını yapan Başkan Çolakbayrakdar, her mahallenin ihtiyacına göre hizmetler ürettiklerine dikkat çekerek “Kırsal ve şehir merkezi mahalleleriyle birlikte 93 mahalle olarak hizmet veriyoruz. Kadim mahallelerinin yanı sıra hepsinin farklı farklı talep ve ihtiyaçları oluyor. İmarlı yapılaşmayla birlikte imarsız yapıların olduğu mahallerimiz var. Bunların hepsi kendine özgü istek ve talepleri var. Göreve geldiğimden itibaren tüm mahallelerimizin ihtiyaçlarına çözüm üretiyoruz. Bunlardan biri olan ve olmazsa olmazımız olan kentsel dönüşüm çalışmalarımızı tüm hızıyla sürdürüyoruz. Çünkü bizim geleneğimizde vatandaşlarımıza hizmet etmek var. Bu doğrultuda Uğurevler Mahalle’mizde değişim ve dönüşümü sürdürüyoruz. Bu mahallemizde ihtiyaç olan okul ve aile sağlık merkezini yaptık. Önümüzdeki aylarda okulun açılışını gerçekleştireceğiz. Mülkiyet ve hukuki süreçlerden dolayı zaman alan sağlık ocağını da şimdi hizmete sunuyoruz. Göreve geldiğimden bu yana toplam 13 adet aile sağlık merkezini şehrimize kazandırdık. Hayırlı uğurlu olsun” ifadelerine yer verdi.
Başkan Çolakbayrakdar, Kayseri’ye daha iyi bir şekilde hizmet edebilmenin gayreti içinde olduklarını belirterek, “Biz, şehrimizi ve vatandaşlarımızı seviyoruz.  Bu şehre sevdalı ve bu milleti seven ekip ruhuyla çalışmalarımıza devam edeceğiz” diyerek noktaladı.
‘Mazeret üretmiyoruz, hizmet üretiyoruz’ diyen Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ise vatandaşlara en iyi şekilde hizmet etmek için gece-gündüz demeden çalıştıklarını vurgulayarak, “16 ilçe ve büyükşehir belediyesi olarak hemşehrilerimize hizmet üretiyoruz. Bir doktor olarak yapılan bu aile sağlık merkezi için Kocasinan Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.
AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Emrah Karayel de Başkan Çolakbayrakdar’ın yaptığı hizmetlerin göğsünü kabarttığına değinerek, “Kayseri’mizde belediye kültürü önemli ve değerlidir. Özellikle mahallelerde devam eden kentsel dönüşüm çok önemlidir. Bu anlamda mahalleye kazandırılan aile sağlık merkezinin bölgeye hayırlı olmasını diliyorum. Başta emeği geçen Başkan Çolakbayrakdar olmak üzere herkese teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
Önceki Dönem Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız ise hizmetlerden dolayı Başkan Çolakbayrakdar’a teşekkür ederek, “Bu hizmetler çok önemli. 21 yıl önce doktorunu göremeyen hastane gördük. Şimdi elhamdülillah bu konuda çok iyi konumdayız.  Bu anlamda bu hizmetleri vatandaşın ayağına getiren Belediye Başkanımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.
Konuşmaların ardından dualar edilerek, Aile Sağlık Merkezi’nin açılışı gerçekleştirildi.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: KOCASİNAN’DA, UĞUREVLER, AİLE, SAĞLIK, MERKEZİ, AÇILDI,
Yorumlar
G-JQ5G2Q8WC3
Haber Yazılımı