KOCASİNANLI 4 SPORCU MİLLİ TAKIMA google.com, pub-8443671597935438, DIRECT, f08c47fec0942fa0
Haber
19 Ağustos 2021 - Perşembe 14:44
 
KOCASİNANLI 4 SPORCU MİLLİ TAKIMA
Kocasinan Belediyesi Masa Tenisi sporcuları; Hasan Talha Yavuz, Ecrin Çetin, Elif Duman ve Kenan Eren Kahraman elde ettiği başarılarla Milli Takım kampına davet edildi. Spora ve sporcuya her zaman destek veren Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kocasinan Belediyesi olarak masa tenisinde büyük başarılara imza attıklarını vurguladı.
SPOR Haberi
KOCASİNANLI 4 SPORCU MİLLİ TAKIMA

Kocasinan Belediyesi Masa Tenisi Takımı sporcularının gerek ferdi gerekse takım olarak müsabakalarda başarıyla şehri temsil ettiklerini belirten Başkan Çolakbayrakdar, “Şampiyonluklarla dolu bir yıl geçiriyoruz. Bu gururu yaşattıkları için tüm takıma ve hocalarına teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Kocasinan Belediyesi Masa Tenisi Takımı gerek ferdi gerekse takım olarak müsabakalarda gösterdiği başarılar sayesinde ilimizin adını Türkiye ve Dünyanın her yerinde duyurup, şehrimizi ve hatta ülkemizi başarıyla temsil etmektedir. Son olarak Hasan Talha Yavuz, Ecrin Çetin, Elif Duman ve Kenan Eren Kahraman minik yavrularımız, Milli Takım kampına davet edilmesiyle kariyerlerine yeni bir sayfa açtılar.  Birçok tarihi başarılara imza atan kulübümüzün sporcularına bir kez daha teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum.” ifadelerini kullandı.
Öte yandan Türkiye Masa Tenisi Federasyonu tarafından organize edilen Minikler ve Küçükler Milli Takım Seçmelerinde; Hasan Talha Yavuz, Ecrin Çetin, Elif Duman ve Kenan Eren Kahraman elde ettiği başarılar sayesinde Milli Takım Kampına davet edildi. 20-30 Ağustos tarihlerinde Kenan Eren Kahraman ve Elif Duman Adana, Ecrin Çetin İzmir ve Hasan Talha Yavuz'da Tokat'ta yapılacak olan Milli Takım kamplarına katılacak.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: KOCASİNANLI, 4, SPORCU, MİLLİ, TAKIMA,
Yorumlar
G-JQ5G2Q8WC3
Haber Yazılımı