KUMSMALL 1.YAŞINI KUTLADI google.com, pub-8443671597935438, DIRECT, f08c47fec0942fa0
Haber
31 Ekim 2021 - Pazar 10:07
 
KUMSMALL 1.YAŞINI KUTLADI
Avrupa’nın en büyük karma AVM’si Kumsmall 1. Yaşını düzenlenen etkinliklerle kutladı. Yavuz Seçkin, Buray, Tuğçe Kandemir’in sahne aldığı ve binlerce Kumsmall AVM müşterisinin konuk edildiği 1. Yaş etkinlikleri oldukça görkemli geçti.
GÜNDEM Haberi
KUMSMALL 1.YAŞINI KUTLADI

Etkinliklerin açılış akşamında düzenlenen törene, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Ak Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, MHP İl Başkanı Adnan İncetoprak, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar ve çok sayıda davetli katıldı.
Kumsmall’ın 1. Yaş töreninde konuşan Kumsmall AVM Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Yalçın, “Liderimiz, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın, resmi açılışını yapacağı güne kadar, bugün olduğu gibi halkımızla beraber coşkuyla etkinlikler yapmaya eğlenmeye devam edeceğiz. Amacımız halkımızın huzur ve refahı için binlerce insanımızın çalıştığı bu yerleşkede, ihracatı artırmak için, devletimizin destekleri ile yapılan bu yapılarda, üretiyoruz, satıyoruz ve istihdamı artırıyoruz.” dedi.
Yalçın konuşmasını şu şekilde sürdürdü:
“Türkiye’nin 65 mobilya üretimini gerçekleştiren Kayseri’ye yakışan, Avrupa’nın ve Türkiye’nin en büyük karma ticaret merkezi. Kayseri’nin dünyaya açılan vitrini Kumsmall alışveriş merkezimizde toptan ve perakendenin yanı sıra en büyük hedefimiz Türkiye mobilya ihracatım kat kat artırarak dünya mobilya ihracat sıralaması içerisin de ilk 5’te olmaktır.
Ülkemizi dünyada hak ettiği en üst seviyelere taşımak için çalışıyoruz ve çalışmalara devam ederek yurtdışından alım heyetleri getirmek için görüşmeler yapıyoruz. Büyüklerimizin güzel bir sözü vardı, işin eve yakını ile, eşin eşe yakını iyi olur derdi. Hemen yan tarafımızda 80 bin m2 yakın arsamız üzerine, projelenmiş belediyemiz tarafından onayı verilmiş, kooperatifimiz üyelerinin ve tüm vatandaşlarımızın satın alabileceği TOKİ sistemi rezidans konut inşaatına da önümüzdeki yıl başlayacağız.
Halka hizmet hakka hizmet aşkı ile çalışan, belediye başkanlarımızla beraber resmi açılışa kadar Allah’ın izni ile tüm eksiklerin tamamlayacağız. Buranın yaşam merkezi olması için çalışan, Kocasinan belediye başkanımız, KAYEMA vakfı ve hayırseverlerin maddi manevi destekleri ile yaklaşık 200 bin m2 alanın ağaç dikme yeşillendirme töreni dün gerçekleştirdik.
Büyükşehir Belediye başkanımız Memduh Büyükkılıç’ın, halkımızın rahat ulaşım sağlaması için, kısa bir zaman önce, temeli atılan raylı sistemi, inşallah önümüzdeki yılın 2. çeyreğinde, hizmete açmasını heyecanla bekliyoruz. Yine tüm halkımızın, kolay ulaşım sağlaması için, Kayseri ulaşım aş, toplu taşıma otobüs hizmetleri veriyor ve önümüzdeki dönemde yoğunluğa göre de sayısını artıracaktır. Erkilet bulvarına bağlanacak olan, çift şerit bağlantı yolumuzu, büyükşehir belediyemizin, tamamlamasına az bir zaman kaldı. Kısa bir zaman içerisinde siz değerli halkımızın hizmetine açılacak. Merkezden daha rahat ulaşım için, Kocasinan Belediye Başkanımız inşallah yıl sonuna kadar 2 adet bağlantı yolumuzu da tamamlayacak. Özhaseki bakanımız, kuzey çevre yolunun bağlantısının, yapılması için karayolları genel müdürlüğü ile çalışmalara devam ediyor.
Buranın yapımında büyük emeği olan, rahmetli Başkan Mehmet Ali Çevrim’e ve geçmişlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Emeği geçen geçmiş yönetimlere teşekkür ediyorum. Dün olduğu gibi bugünde hep yanımızda duran, burayı sahiplenen, Büyükşehir Belediye başkanımız Memduh Büyükkılıç’a, Mustafa Elitaş bakanımıza, Taner Yıldız bakanımıza, Mustafa Palancıoğlu başkanımıza vekillerimize ve özellikle tüm eksiklerimizle birebir ilgilenen Kocasinan Belediye Başkanımız Ahmet Çolakbayrakdar’a çok teşekkür ediyorum.
Pandemiye ve tüm olumsuzluklara rağmen, kısa bir süre içerisinde, 302 bin m2 kapalı alanda, 217’si açılmış mağazalarımızla 85’ini dolduran bu hale gelmesi için, başta Allah’ın rızası milletin duası için gece gündüz demeden canla başla çalışan 8 kişilik yönetim kurulumuza ve çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bu günleri görerek, buranın arsasını tahsis eden, büyük projeler mimarı, dönemin Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki bakanımıza ve dönemin başbakanı bugün de Türkiye’nin ve dünyanın lideri Recep Tayyip Erdoğan’ın TOKİ’ye talimatları ile, bu eserin yapımından dolayı kendilerine teşekkür ederim. Mehmet Özhaseki bakanımızın görüşmeleri ile kısa bir zaman içerisinde bu eserin mimarı cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın resmi açılışı yapacağı günü hasret ve özlemle bekliyoruz.”
Mehmet Yalçın’ın açılış konuşmasının ardından yapılan protokol konuşmalarının sonrasında, Kumsmall AVM otoparkını dolduran binlerce ziyaretçi sanatçı Buray’ın konseri ve çeşitli etkinliklerle eğlenme fırsatı buldu.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: KUMSMALL, 1.YAŞINI, KUTLADI,
Yorumlar
G-JQ5G2Q8WC3
Haber Yazılımı