MÜSİAD KAYSERİ İŞ VE KÜLTÜR GEZİSİ İÇİN FAS'DA google.com, pub-8443671597935438, DIRECT, f08c47fec0942fa0
Haber
29 Ekim 2021 - Cuma 11:24
 
MÜSİAD KAYSERİ İŞ VE KÜLTÜR GEZİSİ İÇİN FAS'DA
25 iş insanından oluşan MÜSİAD Kayseri heyeti, 5 gün sürecek iş ve kültür gezisi için Fas'da programına devam ediyor.
EKONOMİ Haberi
MÜSİAD KAYSERİ İŞ VE KÜLTÜR GEZİSİ İÇİN FAS'DA

Önceki gün Fas'ın Kazablanka şehrine gelen MÜSİAD Kayseri heyeti, şehri gezdi. Dünyanın en büyük minareli Hasan II Camii'ni gezen heyet gece kalacağı otelde Kazablanka Ticaret Müşaviri Mehmet Elbir'den, Fas'daki ticaret ve iş imkanları hakkında bir sunum aldı.
Ertesi gün Fas'ın Başkenti Rabat'a hareket eden Kayseri heyeti, şehri ve Fas Kraliyet Sarayını gezdi. Şehrin tarihi mekanlarını gezen heyet öğleden sonra Fas Türk Büyükelçisi Ahmet Aydın Doğan tarafından konutunda ağırlandı.
Heyeti konutunda kabul eden Büyükelçi Ahmet Aydın Doğan, Fas ve ticari imkanları ile ilgili bilgiler aktarırken, misafirlerine Fas'ın yöresel tatlarını ve Türk çayı ikram etti. Görüşme samimi ve sıcak bir ortamda geçti. Kabul sonrası Büyükelçi Doğan'a çeşitli hediyeler ve plaket taktim eden Kayseri MÜSİAD Şube Başkanı Mehmet Kütahneci, Büyükelçi Ahmet Aydın Doğan'a kabulünden ve ev sahipliğinden dolayı teşekkür etti. 
Başkent Rabat'dan ayrılan Kayseri iş insanı heyeti, çeşitli iş görüşmeleri yapmak ve oda ziyaretlerinde bulunmak üzere Marakeş'e hareket etti.

Kaynak: Editör:
Etiketler: MÜSİAD, KAYSERİ, İŞ, VE, KÜLTÜR, GEZİSİ, İÇİN, FAS'DA,
Yorumlar
G-JQ5G2Q8WC3
Haber Yazılımı