ÖDÜLLER SAHİPLERİNİ BULDU google.com, pub-8443671597935438, DIRECT, f08c47fec0942fa0
Haber
30 Ağustos 2021 - Pazartesi 13:45
 
ÖDÜLLER SAHİPLERİNİ BULDU
Talas Belediyesi ve Hava Sporları Federasyonu tarafından bu yıl 12.’si düzenlenen Ali Dağı Yamaç Paraşütü Mesafe Yarışması sona erdi. Yapılan organizasyonla yarışmada dereceye girenlere ödülleri takdim edildi.
SPOR Haberi
ÖDÜLLER SAHİPLERİNİ BULDU

Ali Dağı Yamaç Paraşütü İniş Alanında düzenlenen törene Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, Talas Kaymakamı Yaşar Dönmez ve Türkiye Hava Sporları Federasyonu Genel Sekreteri Mehmet Turhan da katıldı. 
2 TÜRK İSİM DERECEYE GİRDİ
Yarışmanın genel klasmanında İran'dan Hadi Heidari Dastjerdi birinci, yine aynı ülkeden Soheil Barikani ikinci, Umut Aslan ise üçüncü oldu.
Spor klasmanında ilk 3, İranlı isimlerden oluştu. Birinciliği Erfan Ottoec, ikinciliği Fateme Eftekhari, üçüncülüğü ise Hadi Heidari Dastjerdi elde etti.
Kadınlar klasmanında birinciliği Gülşah Hoş, ikinciliği Rusya'dan Doria Krosnova, üçüncülüğü ise İran'dan Fateme Eftekhari kazandı.
“2023’TE İNŞAALLAH FÜNİKÜLER SİSTEMLE ÇIKACAKSINIZ”
Törende ilk olarak konuşan Başkan Yalçın, yarışma sırasında çok güzel görüntülerin ortaya çıktığını ifade ederek, bir dahaki şampiyonaya da ev sahipliği yapmak istediklerini ekledi.  Konuşmasında bir de müjde veren Başkan Yalçın, Ali Dağı’na füniküler sistem yapılacağına değinerek sporcuları, 2023'teki yarışlarda Ali Dağı'ndaki zirveye otomobil ya da minibüsle değil füniküler sistemle taşımayı hedeflediklerini ve 2023’teki yarışlara yetiştirmeyi planladıklarını ifade etti.  Turnuvada dereceye girenleri tebrik eden Başkan Yalçın, uçuş cesaretini göstermenin bile çok önemli olduğunu dile getirdi.  Yarışma sırasında 2 kişinin yaralanmış olduğunu belirten Başkan Yalçın, onların sağlık durumlarını da yakından takip ettiklerini söyledi. 
KAYMAKAM DÖNMEZ’DEN BAŞKAN YALÇIN’A TEŞEKKÜR
Daha sonra kürsüye gelen Talas Kaymakamı Yaşar Dönmez ise şunları söyledi: “Öncelikle böyle güzel organizasyona ev sahipliği yaptığı için ve az önce verdiği müjdeyle çok güzel bir tesisi ilçemize kazandıracağı için Başkan Yalçın’a teşekkür ediyorum. Federasyonumuza ve katılımcılara teşekkür ediyorum. İlçemize renk kattınız.” 
Konuşmaların ardından ödül törenine geçildi ve dereceye giren sporculara ödüllerinin verilmesiyle şampiyona sona erdi. 
Türkiye, Rusya, Avustralya ve İran'dan 80 sporcunun katıldığı yarışlar, 24 Ağustos'ta başlamıştı. 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: ÖDÜLLER, SAHİPLERİNİ, BULDU,
Yorumlar
G-JQ5G2Q8WC3
Haber Yazılımı